Γλυκές Λιχουδιές Για Το Παιδικό Πάρτι Στο Σπίτι

1945

Όταν έρχεται η ώρα της προετοιμασίες ενός καλέσματος στο σπίτι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται, είναι τι γλυκές λιχουδιές θα φτιάξουμε για τους καλεσμένους μας.

γλυκές λιχουδιές
Γλυκές λιχουδιές

Πόσο μάλλον αν οι καλεσμένοι είναι λιλιπούτειοι με απαιτήσεις και δύσκολοι στη γεύση.

Όπως όμως συμβαίνει και με τους μεγάλους, οι απλές, κλασσικές γεύσεις είναι πάντα πετυχημένες. Μία καλή εμφάνιση χρειάζεται για να τις “νοστιμεύσει”. Έτσι και οι μικροί μας φίλοι θα τιμήσουν σίγουρα τις λιχουδιές σας αρκεί να περιέχουν σοκολάτα. Ξεκινήστε λοιπόν να ετοιμάζετε το μενού για τα γλυκίσματα και τις σοκολατένιες λιχουδιές των μικρών σας καλεσμένων.

Rolls

Γεμισμένα με πραλίνα φουντουκιού ή φυσικοβούτυρο. Χρησιμοποιήστε το ψωμί του τοστ χωρίς την κόρα, πατήστε τις φέτες με ένα πλάστη, αλείψτε τις και ξεκινήστε να τις τυλίγετε.

γλυκές λιχουδιές
Rolls

Βραχάκια δημητριακών

Δημιουργήστε μπουκίτσες από δημητριακά τις οποίες θα έχετε αναμείξει με αποξηραμένα φρούτα, μέλι που θα έχετε πρώτα ζεστάνει, ασπράδια αβγού και λίγο χυμό ροδάκινο. Στη συνέχεια, τα ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

γλυκές λιχουδιές
Βραχάκια δημητριακών

Μίνι σουβλάκια φρούτων, βουτηγμένα στη σοκολάτα

Τρουφάκια πασπαλισμένα με καρύδα, τρούφα λευκής, μαύρης ή πολύχρωμης ζάχαρης. Φτιάξτε σοκολατούχο γάλα και γεμίστε μερικά μπουκαλάκια. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα καλαμάκια γιατί η εμφάνιση θα κάνει το γάλα πιο ελκυστικό!
Τα παιδιά δύσκολα θα αντισταθούν στο να βουτήξουν τα μπισκότα στο γάλα.

γλυκές λιχουδιές
Μίνι σουβλάκια φρούτων, βουτηγμένα στη σοκολάτα

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις Οργανωτικές Λεπτομέρειες Που Δεν Πρέπει Να Ξεχάσετε !