Υπέροχες Γαμήλιες Τούρτες Διακοσμημένες Με Φτέρες

2254

Μας αρέσει η ιδέα ενός γήινου γάμου που ξεχειλίζει από πρασινάδα – ειδικά φτέρες.

γαμήλιες τούρτες
Γαμήλιες τούρτες

Οι φτέρες δείχνουν εκπληκτικές, όταν τις βλέπουμε σε συνθέσεις με λουλούδια, όπως στη νυφική ανθοδέσμη και στη διακόσμηση των τραπεζιών (ακόμη και στη μπουτονιέρα του γαμπρού). Mπορείτε, επίσης, να τις ενσωματώσετε σχεδόν σε κάθε πτυχή του γαμήλιου ντεκόρ σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε φτέρες στη γαμήλια τούρτα!

Για το γλυκό της μεγάλης μέρας, οι ντελικάτες φτέρες είναι ιδανική επιλογή, ακριβώς επειδή κάνουν την τούρτα να δείχνει κομψή και εντυπωσιακή. Gια να μην αναφέρουμε πόσο πιο οικονομική επιλογή είναι σε σχέση με τα φρέσκα λουλούδια ή τα λουλούδια-ζαχαρωτά.

Και ενώ, οι φτέρες είναι υπέροχη επιλογή για έναν ρουστίκ γάμο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ενσωματωθούν υπέροχα σε κάθε γάμο. Κομψές και καλαίσθητες, οι φτέρες, αποτελούν ένα ευέλικτο στοιχείο της φύσης, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους γάμου.

Θέλετε να «κλέψετε» ιδέεςq Ακολουθούν οι αγαπημένες μας γαμήλιες τούρτες που είναι διακοσμημένες με φτέρες!

Ανάλαφρο frosting και φτέρες

γαμήλιες τούρτες
Ανάλαφρο frosting και φτέρες

Αν και τα τέλεια επίπεδα σε μία τούρτα είναι «καθαρή» και κλασική επιλογή, πολλά μοντέρνα ζευγάρια επιλέγουν τελευταία πιο παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές τούρτες για τη μεγάλη μέρα. Αυτό το messy frosting, κάνει τη συγκεκριμένη τούρτα ιδανική για έναν πιο απλό, λιγότερο επίσημο γάμο. Ολοκληρώστε το ρουστίκ look με μερικές φρέσκες φτέρες.

Τετράγωνα και φτέρες

γαμήλιες τούρτες
Τετράγωνα και φτέρες

Με καθαρές, κομψές γραμμές και γωνίες 90 μοιρών, μία γαμήλια τούρτα με τετραγωνισμένα επίπεδα είναι μια σύγχρονη εναλλακτική λύση, στις παραδοσιακές στρογγυλές τούρτες. Απλά αυτό το παράδειγμα, περιλαμβάνει και την προσθήκη μερικών φύλλων φτέρης. Μερικά φύλλα είναι τοποθετημένα σαν αυτοκόλλητα πάνω στις γωνίες της τούρτας, ενώ υπάρχουν και σαν topper, κάνοντας αυτή την τούρτα πολύ σικ και ξεχωριστή επιλογή για το γάμο σας.

Φρέσκες φτέρες και άνθη

γαμήλιες τούρτες
Φρέσκες φτέρες και άνθη

Με πολύ απλές προσθήκες, αυτή η γαμήλια τούρτα γίνεται εντυπωσιακή. Φρέσκες φτέρες και μερικά άνθη, κάνουν μία κατά τα άλλα απλή διώροφη τούρτα, ένα από τα πιο φαντασμαγορικά στοιχεία ενός γάμου. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Φτέρες, αγκάθια και χαλκός

γαμήλιες τούρτες
Φτέρες, αγκάθια και χαλκός

Ενώ οι φρέσκες φτέρες έχουν φυσικά μία γήινη αίσθηση, μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά, σε μία πιο λαμπερή γαμήλια τούρτα. Εδώ, η χάλκινη κάτω βαθμίδα δίνει μία δόση λάμψης και αίγλης, ενώ η φτέρη και τα γαϊδουράγκαθα εξισορροπούν το συνολικό look.

To stand και οι φτέρες

γαμήλιες τούρτες
To stand και οι φτέρες

Αν έχετε ένα περίτεχνο stand για την τούρτα σας, όπως είναι αυτό το χρυσό που βλέπουμε στη φωτογραφία, το οποίο είναι και διακοσμημένο με κρύσταλλα, το μόνο που χρειάζεστε για την τούρτα σας είναι μία μίνιμαλ διακόσμηση με φτέρες και μερικά άνθη. Έτοιμη!

Naked γαμήλια τούρτα με φτέρες

γαμήλιες τούρτες
Naked γαμήλια τούρτα με φτέρες

Οι naked γαμήλιες τούρτες είναι μία υπέροχη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά γλυκίσματα ποy είναι καλυμμένα με φοντάν. Στις «γυμνές» τούρτες, που δεν έχουν εξωτερικά icing ή frosting, σαντιγί ή ζαχαρόπαστα. Οι ζαχαροπλάστες αφήνουν τα εσωτερικά στρώματα (layers) της τούρτας, το παντεσπάνι, να φαίνονται. Δίνεται όλη η έμφαση, όλη η ένταση, στο εξωτερικό σχέδιο! Προσθέστε μερικές φτέρες για πιο ρουστίκ και κομψή εμφάνιση.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και Τι γεύση θα έχει η τούρτα του γάμου σου;