Χειροποίητα Κοσμήματα Από Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος Που Θα Σφραγίσουν Την Ευτυχία Σας!

152

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος προσδίδει λάμψη και πολυτέλεια στις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής σας. 

Βρίσκεται στο χώρο με την μεγαλύτερη ποικιλία handmade κοσμημάτων, ομορφαίνοντας κάθε ιδιαίτερη στιγμή.  Από το 1987 αποτελεί σημείο κατατεθέν στο χειροποίητο κόσμημα. Δημιουργίες που ξεχωρίζουν και μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Φινέτσα, minimal αισθητική και αρμονία χρωμάτων και υλικών συνθέτουν κάθε κόσμημα που ίδιος ο Στέφανος Χατζηδημητρίου δημιουργεί.

Προσιτή Πολυτέλεια που Ξεχωρίζει 

Η μεγάλη του εξειδίκευση στο σταυρό και ιδιαίτερα στο βαπτιστικό, αλλά και στις βέρες τον κάνουν να ξεχωρίζει και να υπογράφει τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες για κάθε μοναδική στιγμή.

Κοσμήματα που αντέχουν στο χρόνο, κοσμήματα για μια ζωή. Άλλωστε, ”η απλότητα είναι η απόλυτη κομψότητα”, όπως μας αναφέρει και ο ίδιος!

Χρυσός, ασήμι, πολύτιμοι λίθοι και διαμάντια είναι υλικά που κάθε κόσμημα κατέχει και διαμορφώνεται ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και ύφος.

Δεν είναι λίγα τα νέα ζευγάρια που επιλέγουν τις δημιουργίες του για τον αρραβώνα, το γάμο, αλλά και την βάπτιση του παιδιού τους.

 

Το κόσμημα που έχετε ονειρευτεί παίρνει άμεσα μορφή..

it’s time to sparkle!

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος, θα το βρείτε επί της οδού Ν. Νικολάου 15, Σέρρες, καθώς και τηλεφωνικά στο 23210 679 66, καθώς και στην επίσημες  σελίδες σε facebook και instagram Εργαστήριο Χρυσοχοΐας “Χατζηδημητρίου Στέφανος” stefos_chatzi