Ένας γάμος γεμάτος κέφι και διασκέδαση για τη Χριστίνα και το Στράτο!

1476

Ο σημερινός γάμος είναι ξεχωριστός, ιδιαίτερος και μοναδικός, και το λόγο θα τον μάθεις πολύ σύντομα.

Ο σημερινός γάμος μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς οφείλεται στην υπέροχη νύφη και στον γλυκύτατο γαμπρό.

Ο λόγος για τη Χριστίνα και το Στράτο, που την Παρασκευή 25 Αυγούστου, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Ένας, λοιπόν, από τους πολλούς λόγους που μας εντυπωσίασε αυτός ο γάμος, ήταν και τα τεράστια χαμόγελα ευτυχίας, που αντικρίσαμε στις φωτογραφίες, από τη γαμήλια δεξίωση.

Χαμόγελα, όχι μόνο από τη Χριστίνα και το Στράτο, αλλά και από όλους τους καλεσμένους τους. Σε αυτό, ασφαλώς, συνέβαλε ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis ο οποίος ανέλαβε τη μουσική κάλυψη της βραδιάς και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία!

Ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis χάρισαν στο ζευγάρι και στους καλεσμένους του, μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού μέχρι το πρωί.

Ο ίδιος ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis θα πει χαρακτηριστικά για αυτόν το γάμο: “Ο Στράτος και η Χριστίνα είναι ένα ζευγάρι, που πραγματικά έζησε με τον καλύτερο τρόπο, την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, με ενα κεφάτο party γεμάτο χορό και ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μας επέλεξαν να επενδύσουμε μουσικά, το party της ζωής τους!“.

Χριστίνα και o Στράτος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals