Θα φορούσατε ποτέ τζιν στο γάμο σας; Αυτή η στιλίστρια το έκανε!

1544

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο νυφικό!

Όταν μιλάμε για γάμο, λίγο πολύ, οι νύφες κρατάνε τις παραδόσεις. Λευκό νυφικό, στολισμένη εκκλησία, παρανυφάκια με σφιχτές μπούκλες στα μαλλιά.

Η Claudia Cifu ομως, στιλίτστρια με έδρα της το Brooklyn, είχε σίγουρα κάτι άλλο στο μυαλό της, όταν παντρεύτηκε τον διαφημιστή Nicolas Kristiansson.

Όπως λέει στη Vogue, όπου και διαβάσαμε τη συνέντευξή της, “Ήξερα πως δεν ήθελα να φορέσω τίποτα λευκό. Ήθελα να νιώθω πάρα πολύ ο εαυτός μου“. Οπότε, αντί για λευκό νυφικό, φόρεσε denim. Και αντί για κάποιο ναό, διάλεξε το δημαρχείο. “Κανένας από τους δυο μας δεν ήθελε να κάνει έναν συμβατικό γάμο“.

Όπως μάθαμε το ζευγάρι, οι οποίοι είναι και οι δύο Φιλανδοί, γνωρίστηκαν μέσα από τα social media. “Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν θα έφευγα ένα ταξίδι στον Παναμά. Έβαλα στο Facebook αγγελία, ότι νοικιάζω το σπίτι μου στη Νέα Υόρκη για εκείνες τις μέρες, και ένας φίλος μου έγραψε πως κάποιος Φιλανδός γνωστός του, έψαχνε να μείνει κάπου“. Τα υπόλοιπα είναι μεγαλη ιστορία!

Αντί για ένα μεγάλο γάμο, το ζευγάρι αποφάσισε μία λιτή τελετή στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, με καλεσμένους τους γονείς τους και οχτώ, από τους πιο κοντινούς τους φίλους. Όσο αφορά, στο τι φόρεσε, όπως είπε “Δεν ήξερα πως θα πάει“. Πήγε με έναν φίλο της σε ένα vintage μαγαζί, και βρήκε αυτό το μπεζ μακρύ φόρεμα το ονείρων της – ή σχεδόν, γιατί το μεταποίησε και το έκανε όπως της φωτογραφίας.

Το μόνο πρόβλημα ήταν με τι θα το φορούσε. Βέβαια, για μία στιλίστρια αυτό δεν είναι πρόβλημα, γι’ αυτό και αμέσως σκέφτηκε ένα τζιν. “Ήξερα πως δεν ήθελα να είναι πολύ στενό, αλλά άνετο, όχι πολύ παλιό, ούτε και πολύ καινούργιο“. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξε στο στιλ, που βλέπετε. Το κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι Dries Van Noten πέδιλα, ήταν αυτά που συμπλήρωσαν το σύνολο.

Πιστεύω ότι σε 30 χρόνια από τώρα, θα κοιτάω τις φωτογραφίες και θα λέω “θέε μου τι φόρεσα;” Αλλά δεν θα με πειράζει, γιατί αυτό που θα θυμάμαι, θα είναι πόσο ωραία είχα περάσει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Αυτές οι νύφες θα σας κάνουν να αγαπήσετε τα κοντά νυφικά!