Ένας γάμος με θαλασσινό-navy θέμα

3730

Μπορεί ο γάμος σας να γίνει σε κάποιο νησί ή δίπλα στη θάλασσα ή, να ονειρεύεστε μία γαμήλια δεξίωση πάνω στην άμμο, κάνοντας ένα εναλλακτικό beach party!

Όπως και να έχει, πρέπει να λάβετε υπόψη τις παρακάτω ιδέες, αν θέλετε να ακολουθήσετε το navy θέμα γάμου. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι να ενσωματώσετε τα θαλασσινά μοτίβα στον γάμο σας, ενώ μπορεί να σας εντυπωσιάσει το πόσο σικ θα είναι εν τέλει το αποτέλεσμα.

#1 Navy προσκλητήρια

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας για το θέμα του γάμου σας, με ένα μοτίβο στο προσκλητήριό σας, ή με κάτι που θυμίζει θάλασσα. Μπορείτε να δώσετε μία ναυτική πινελιά με έναν ναυτικό κόμπο, με μία άγκυρα, με ένα πηδάλιο ή με έναν φάρο.

Φυσικά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Βάλτε μία πινελιά σχετική με το θέμα σας και γενικά διατηρήστε μία πιο ουδέτερη παλέτα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σικ. Μπεζ και ψάθινες λεπτομέρειες, είναι ιδανικές για ένα navy προσκλητήριο.

#2 Το ντύσιμο της νύφης και του γαμπρού

Ένα μποέμ νυφικό είναι μία πολύ καλή επιλογή, αν θέλετε να πετύχετε ένα ανάλαφρο και ανεμοδαρμένο look. Αν το bohemian look δεν είναι το στιλ σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα στράπλες νυφικό σε Α γραμμή, ώστε το look τελικά να είναι πιο casual και απλό.

Για τον γαμπρό, ένα λινό κοστούμι είναι η τέλεια επιλογή, αφού συνδυάζει άνεση και στιλ. Παράλληλα μπορείτε να παίξετε και με την μπουτονιέρα, δίνοντάς της μία θαλασσινή πινελιά, όπως ένα κοχύλι ή έναν αστερία.

#3 Μία παραθαλάσσια δεξίωση

Για τη διακόσμηση της δεξίωσης, επιλέξτε χρώματα που κολακεύουν τα θαλασσινά νερά και τις αμμώδεις ακτές, που είναι και τα βασικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε για το ναυτικό σας θέμα.

Να θυμάστε ότι αν η δεξίωσή σας γίνεται σε ανοιχτό χώρο, είναι πάντα καλό να έχετε και ένα plan b, σε περίπτωση κακοκαιρίας.

#4 Θαλασσινό Decor

Δώστε ζωή στο τραπέζι της δεξίωσης, προσθέτοντας μοναδικά στοιχεία από τον βυθό της θάλασσας, όπως για παράδειγμα άγκυρες, κοχύλια ή αστερίες. Στα λουλούδια που θα στολίσουν τον χώρο της δεξίωσης μπορείτε να προσθέσετε φύκια και δίπλα τους να βάλετε μπουκάλια γεμάτα με άμμο.

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Ξύλινες, ψάθινες και μπεζ λεπτομέρειες στα σερβίτσια και τη διακόσμηση, θα δέσουν υπέροχα με τις μπλε αποχρώσεις.

#5 Νόστιμα θαλασσινά και όστρακα

Ένας γάμος με navy θέμα δεν θα ήταν ολοκληρωμένος αν δεν σερβίρατε θαλασσινά στους καλεσμένους σας! Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να σερβίρετε ψάρια. Μπορείτε να έχετε έναν μπουφέ με διάφορα θαλασσινά, όπως ρολάκια αστακού, γαρίδες πανέ, ποικιλίες θαλασσινών και αστακομακαρονάδες.

Για τους καλεσμένους που αντιπαθούν τα θαλασσινά, μπορείτε να έχετε και μία εναλλακτική επιλογή με κρεατικά.

#6 Διακόσμηση της γαμήλιας τούρτας

Αν διακοσμήσετε τη γαμήλια τούρτα σας, ανάλογα με το θέμα σας, θα εντυπωσιάσετε σίγουρα τους καλεσμένους σας, καθώς οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κλέβουν πάντα την παράσταση σε έναν γάμο.

Επιλέξτε μία λευκή ή κρεμ τούρτα, την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με ένα σκοινάκι ή και με μία άγκυρα στα πλαϊνά της οποίας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα αρχικά σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω της και διακοσμητικές πετρούλες-ζαχαρωτά.

 Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις 10 ιδέες για να διακοσμήστε το γάμο σας χρησιμοποιώντας ανανάδες!