Μία μοναδική διπλή βάπτιση για τα ξαδελφάκια, Δήμητρα και Δημήτρη!

5919

Δύο πολύ όμορφες, ξεχωριστές, ιδιαίτερες και απόλυτα πρωτότυπες βαπτίσεις, έχουμε να σου παρουσιάσουμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr, οι οποίες κυριολεκτικά μας έχουν κλέψει την καρδιά!

Όπως σου είπαμε και στην αρχή, δεν πρόκειται για μία, αλλά για δύο βαπτίσεις οι οποίες μάλιστα έγιναν ταυτόχρονα, με πρωταγωνιστές τη μικρή Δήμητρα και το μικρό Δημήτρη, δύο πραγματικά αγαπημένα ξαδελφάκια.

Η διπλή, αυτή βάπτιση, έγινε στις 28 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην πόλη των Σερρών. Εκεί, δύο μικρά ξαδελφάκια, η Δήμητρα και ο Δημήτρης, πήραν τα ονόματά τους κάνοντας δύο απίθανες βαπτίσεις με θέμα τη Minnie και το παγωτάκι αντίστοιχα, τις οποίες μάλιστα, ανέλαβε να οργανώσει η Μελίνα Κορακίδου και το Prive Gala πετυχαίνοντας ένα άψογο διακοσμητικό αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα και μόνη σου.

Τα δύο παιδάκια, έλαβαν τα ξεχωριστά ονοματάκια τους, από τη γιαγιά και τον παππού τους, Δήμητρα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αντίστοιχα, μιας και οι γονείς του καθενός, όντας αδέλφια, ήθελαν να τιμήσουν τους δικούς τους γονείς, δίνοντας τα ονόματά τους και στα δικά τους παιδιά, δηλαδή στα εγγόνια τους.

Έτσι, η μαμά της Δήμητρας, Μάγδα Γιαννακοπούλου, επέλεξε μία βάπτιση με θέμα τη Minnie ενώ μία βάπτιση με θέμα το παγωτάκι για το μικρό Δημήτρη, επιλέχθηκε από τον μπαμπά του, Φώτη Γιαννακόπουλο. Ήταν ξεκάθαρο πως η ταυτόχρονη αυτή βάπτιση, θα ήταν μαγευτική.

Ξεκινάμε με τη Little Princess Minnie βάπτιση, της μικρής Δήμητρας. Έτσι, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην πόλη των Σερρών, οι γονείς Μάγδα Γιαννακοπούλου και Σάκης Τσιάπος, βάπτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα, μέσα σε ένα σκηνικό απόλυτης λάμψης και ρομαντισμού με τη βοήθεια του Prive Gala.

Όλα ήθελαν να είναι απόλυτα ταιριαστά και φυσικά αρμονικά μεταξύ τους, κι έτσι το αποτέλεσμα, δικαίωσε τη μαμά με τις επιλογές της. Νονοί της μικρής Δήμητρας ήταν ο Σταύρος Πυρινής και η Δέσποινα Ιωσηφίδου, οι οποίοι γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έδωσαν το καλύτερο δώρο στη μικρούλα, το όνομα Δήμητρα-Ραφαηλία, επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα μεταξύ κορυφαίων εταιρειών.

Ρουχαλάκια από την εταιρεία Vinte Li, παπουτσάκια από την εταιρεία Babywalker και λαδόπανα από την εταιρεία My Little Kiss.

Επιπλέον, τα γλυκά που επιλέχθηκαν για τη βάπτιση, κατόρθωσαν να μαγέψουν όλους τους καλεσμένους με την τέχνη και τη γεύση τους, ενώ έμοιαζαν με πραγματικά έργα τέχνης.

Λαχταριστά cake pops, ιδιαίτερα μπισκότα με ζαχαρόπαστα, ονειρεμένα cup cakes, χρωματιστά κουφέτα, μία τρομερή διώροφη τούρτα, δροσιστικά ροφήματα, λαμπερές μπομπονιέρες και παιχνιδιάρικα βαλιτσάκια, ήταν μόνο μερικά από όσα περιελάμβανε η βάπτιση της μικρής Δήμητρας.

Το Prive Gala πραγματικά πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου!

Συνεχίζοντας, έχουμε τη βάπτιση του μικρούλη Δημήτρη, με θέμα τα παγωτά. Ήταν πραγματικά τόσο δροσιστική, όσο και το θέμα της.

Έτσι, στις 28 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην πόλη των Σερρών, οι γονείς Λένα Σπυρίδων και Φάνης Γιαννακόπουλος, βάπτισαν το γιο τους, χαρίζοντάς του το όνομα του παππού του. Η ιδιαίτερη αυτή βάπτιση, μάλιστα, σχεδιάστηκε διαλέγοντας ένα πρωτότυπο θέμα.

Νονοί του μικρού Δημήτρη, ήταν ο Βασίλης Παράφορος και η Πωλίνα Καστράνη που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, φρόντισαν να προσφέρουν μόνο τα καλύτερα στο βαπτισιμιό τους.

Το φανταστικό ρουχάκι του Δημήτρη ήταν από την εταιρεία Angel Wings, τα παπουτσάκια του από την εταιρεία Babywalker, ενώ τα μαρτυρικά καθώς και τα special βραχιολάκια για τη μαμά και τη νονά, από την εταιρεία Celfie and CO.

Το προσκλητήριο της βάπτισης του μικρού Δημήτρη, έκλεψε κι αυτό από την αρχή τις εντυπώσεις, καθώς περιελάμβανε τα πέντε πράγματα, που ο Δημήτρης αγαπά, από την εταιρία Lavly.

Cup cakes τύπου παγωτάκι, λαχταριστή γαλάζια τούρτα με κερασάκια, δροσιστική λεμονάδα με lime, γαλαζόχρυσα κουφέτα, μπομπονιέρες σε σχήμα και μορφή παγωτού και ένα υπέροχο desert table, ήταν μόνο από όσα είχε η βάπτιση του μικρού Δημήτρη. Και εδώ ασφαλώς, το αποτέλεσμα που το Prive Gala εξασφάλισε, ήταν απλά συγκλονιστικό, όπως βλέπεις και μόνη σου.

Όλες οι υπέροχες στιγμές εκείνης της ημέρας, έχουν ευτυχώς καταγραφεί μοναδικά, από το φακό του Χρήστου Αντωνίου | Photometro Studio και το φωτογραφικό υλικό είναι εδώ, για να στο αποδείξει!

Μάγδα και Σάκη να σας ζήσει η μικρή σας Δήμητρα!

Λένα και Φάνη να σας ζήσει ο μικρός Δημήτρης!

Δες ακόμη περισσότερα θέματα σχετικά με το Παιδί, τη Μητέρα και τη Νονά στις αντίστοιχες στήλες μας!


 

Wedding Professionals
VAPTISM DECOR: Prive Gala
VAPTISM PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio