Ένας Εντυπωσιακός Γάμος Γεμάτος Φαντασία Για Την Πετρούλα Και Το Σάκη!

3784

Ο σημερινός μας γάμος είναι καλοκαιρινός, ειδυλλιακός και με μία αλλιώτικη αύρα. Είναι από τους γάμους εκείνους που οι εικόνες τα λένε όλα.

γάμος

Πρόκειται άλλωστε για ένα νέο και πολύ όμορφο ζευγάρι που φρόντισε να μας εντυπωσιάσει με τις λεπτομέρειες που επέλεξε. Δεν θα πούμε άλλα γιατί ο λόγος ανήκει σε εκείνους. Είσαι έτοιμη;

γάμος

γάμοςγάμος

Ο λόγος για την Πετρούλα και το Σάκη, που την Κυριακή 4 Ιουλίου 2017, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Ένα ραντεβού που θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους.

γάμοςγάμοςγάμοςγάμοςγάμος

Το ζευγάρι αυτό μας μάγεψε για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς ήταν και η wedding φωτογράφισή του, η οποία πλημμυρίζει από συναισθήματα και φαντασία. Το σκηνικό που επιλέχθηκε άλλωστε είναι όντως εντυπωσιακό.

γάμοςγάμοςγάμος

Την ίδια,  ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνίου | Photometro αποτυπώνοντας τα χιλιάδες συναισθήματα της Πετρούλας και του Σάκη σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

γάμοςγάμοςγάμος

Πετρούλα και o Σάκης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


 

Wedding Professional
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio