Ένας ξεχωριστός γάμος για τη Στέλλα και το Δημήτρη!

6839

Πάρε μία βαθιά ανάσα γιατί, ο σημερινός μας γάμος, σίγουρα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Με το που αντικρίσαμε αυτόν το γάμο, ένας γλυκός αναστεναγμός βγήκε από μέσα μας. Ο λόγος φυσικά, ήταν το υπέροχο ζευγάρι που έκανε τη διαφορά. Ξεκινάμε!

“Η παρουσία σας και οι ευχές σας θα μας δώσουν χαρά στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας”, αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο το σημερινό ζευγάρι, έκανε το κάλεσμα του γάμου του.

Ο λόγος για τη Στέλλα Βαδέκα και το Δημήτρη Σταμπούλογλου, που την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 6:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στην Παλαιά Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Από το πλευρό της Στέλλας και του Δημήτρη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δικοί τους άνθρωποι, ο κουμπάρος και καλύτερός τους φίλος, Αναστάσης Νικολάου, οι γονείς της Στέλλας, Ηρακλής και Αικατερίνη Βαδέκα και οι γονείς του Δημήτρη, Γεώργιος και Ανθούλα Σταμπούλογλου, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τα παιδιά στην ομορφότερη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Η γεμάτη έμπνευση φωτογράφιση άλλωστε της Στέλλας και του Δημήτρη το αποδεικνύει, καθώς μέσα από τις φωτογραφίες τους αποτυπώνονται και τα συναισθήματά τους!

Η Στέλλα και ο Δημήτρης μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous