Ένας ρομαντικός γάμος στα χρώματα του ροδάκινου και του χρυσού για τη Δέσποινα και τον Δημήτρη!

5851

Δεν έχουμε λόγια για το σημερινό γάμο που φιλοξενούμε στο www.ogamosmas.gr!

Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσαμε να τον μοιραστούμε μαζί σου, καθώς οι λεπτομέρειες αυτού του γάμου, θα αποτελέσουν σίγουρα μοναδική πηγή έμπνευσης και για τον δικό σου.

Η νύφη ήταν πανέμορφη και ο γαμπρός εντυπωσιακός. Η σημερινή μας ιστορία, λοιπόν, έχει πρωταγωνιστές τη Δέσποινα και τον Δημήτρη. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Ο λόγος για τη Δέσποινα Τρούπη και τον Δημήτρη Πελιτάρη που το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην πόλη των Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της γλυκιάς Δέσποινας και του κομψού Δημήτρη δεν θα μπορούσε να λείπει η καλύτερή τους φίλη, η κουμπάρα τους Χρύσα Κλιάμπα, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε τους φίλους της στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, στην ημέρα του γάμου τους.

Την οργάνωση του γάμου της Δέσποινας και του Δημήτρη ανέλαβε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης χαρίζοντας στους δύο νεόνυμφους ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Ο στολισμός κυμάνθηκε στις αποχρώσεις του ροδακινί, του χρυσού, του απαλού ροζ και του εκρού. Η κεντρική ιδέα της όλης διακόσμησης στήθηκε με επίκεντρο της γήινες παλ αποχρώσεις, επιθυμία της Δέσποινας και του Δημήτρη.

Λευκά τραπέζια, με υφάσματα στις αποχρώσεις του ροδάκινου και του λευκού από δαντέλα, στήθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας για να προσφέρουν τα πρώτα κεράσματα, καθώς και τις εντυπωσιακές μπομπονιέρες, στους καλεσμένους.

Το ξύλο, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς με αυτό στήθηκε μία ολόκληρη κατασκευή, η οποία στολίστηκε με λευκές κορδέλες, από τις οποίες κρέμονταν όμορφα φαναράκια και βαζάκια με άνθη και τριαντάφυλλα στους ίδιους τόνους. Ήταν ό, τι πιο όμορφο έχουμε δει!

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε ο Βασίλης Τζορμπατζόγλου (vtsp).

H Δέσποινα και o Δημήτρης μας χάρισαν μία φανταστική φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

 Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Άνθη-Φυτά Θέμης