Επιχείρηση μονόπετρο: πώς να διαλέξεις απλά το καλύτερο

4975

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό για ένα άντρα από το να ψάχνει για δώρο για την αγαπημένη του.

Πόσο μάλλον όταν αυτό το δώρο είναι ακριβό, ιδιαίτερο και θα κρατήσει για πάντα! Το μονόπετρο είναι μια δύσκολη αγορά για αυτό διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να αγοράσεις το καλύτερο μονόπτερο για την πρόταση γάμου που θα κάνεις.

Έλεγχος

Τι κοσμήματα φοράει συνήθως, τι χρώματα της αρέσουν, ποιο είναι το γενικότερο στυλ της; Πρέπει να ελέγξεις καλά το γούστο της πριν αγοράσεις μονόπτερο. Γιατί μπορεί κάτι που εσένα σου φαίνεται εντυπωσιακό σε εκείνη να μη “λέει” τίποτα. Υπάρχουν γυναίκες που σιχαίνονται το χρυσό και κάποιες που αγοράζουν μόνο λευκόχρυσο.
Προσπάθησε να παρατηρήσεις καλά τα κοσμήματα που φοράει αλλά και το πόσο απλά ή περίπλοκα είναι. Μονόπετρα υπάρχουν ποικίλα, σε σχήμα, χρώμα και σχέδιο, οπότε πριν επισκεφτείς κάποιο κατάστημα καλό είναι να ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις.

Προϋπολογισμός

Τα μονόπετρα είναι ακριβά, αλλά μπορείς να βρεις και πιο οικονομικά χωρίς να συμβιβαστείς στην ποιότητα. Μια έρευνα αγοράς στο internet θα σου δώσει μια καλή ιδέα για τις τιμές και τα δαχτυλίδια που μπορείς να αγοράσεις.

Πάρε τα … μέτρα σου

Τα δαχτυλίδια έχουν νούμερα για αυτό πριν αγοράσεις κάποιο μονόπετρο καλό είναι να ξέρεις το μέγεθος δαχτυλιδιού της αγαπημένης σου. Εάν δεν μπορείς να τη ρωτήσεις για ευνόητους λόγους, τότε είτε πάρε κάποιο δαχτυλίδι της είτε ρώτα τις φίλες της. Εάν μάλιστα επιλέξεις να ρωτήσεις τη φίλη της ή την αδερφή της, τότε θα πάρεις και έξτρα συμβουλές για το είδος δαχτυλιδιού που θα αρέσει στην καλή σου!

Πάρε ένα διαμάντι

Εάν δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο συγκεκριμένο δαχτυλίδι τότε μπορείς να αγοράσεις απλά το διαμάντι! Θα εντυπωσιαστεί από την κίνηση και μετά θα μπορεί να το δέσει όπως επιθυμεί εκείνη πάνω σε κάποιο δαχτυλίδι. Μπορείς μάλιστα να της προτείνεις να πάτε μαζί στον κοσμηματοπώλη για να πληρώσεις το ολοκληρωμένο πια μονόπτερο.
Στο Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος, λοιπόν, θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε μονόπετρα με σχέδια υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ικανά να συνοδεύσουν μία ανάλογη και τόσο σημαντική περίσταση στη ζωή σας. Διαλέξτε το μονόπετρό σας, μέσα από μια πραγματικά μεγάλη γκάμα επιλογών, ικανή να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μονόπετρο της επιλογής σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος επί της οδού Ανατολικής Θράκης 5 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.
Δες ακόμη περισσότερα για τα μονόπετρα στην αντίστοιχη στήλη της κατηγορίας Κοσμήματα.