Ένας σικ γάμος σε λευκό και λαδί για τη Συρματένια και τον Παναγιώτη!

7359

Ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr είναι πολύ σικ και αυτό τον κάνει τρομερά εντυπωσιακό.

Είναι η απλότητα βλέπεις που μετατρέπει έναν γάμο σε πραγματικό αριστούργημα. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του ζευγαριού που θα σου παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Ο λόγος για την όμορφη Συρματένια Πεχλιβανίδου και τον κομψό Παναγιώτη Δεστάνη, που στις 3 Νοεμβρίου έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελήμονα στο Γάζωρο Σερρών.

Από το πλευρό της Συρματένιας και του Παναγιώτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Δέσποινα Μασαϊλίδου και Ηλίας Αμανατίδης, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους στην πιο όμορφη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στην ημέρα του γάμου τους.

Την οργάνωση του γάμου της Συρματένιας και του Παναγιώτη, ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ο εξωτερικός στολισμός ήταν αρκετά ιδιαίτερος, καθώς αποτελούνταν από φωτοφόρα κεριά με συνθέσεις αλλά και γιρλάντες από ελιά, γυψόφυλλο και γλαδιόλες. Από την άλλη, ο στολισμός εσωτερικά περιελάμβανε ψηλές συνθέσεις από λευκές γλαδιόλες, λευκά τριαντάφυλλα και λευκές αμαριλίδες. Η νυφική ανθοδέσμη της Συρματένιας, συνθέθηκε με λευκές αμαριλίδες αλλά και με έναν καταράκτη από πέρλες, που της έδινε έναν ακόμη πιο αριστοκρατικό χαρακτήρα. Τα χρώματα που κυριάρχησαν στον γάμο ήταν το λευκό και το λαδί, ενώ η μπομπονιέρα-πρόσκληση από λευκή γάζα και μεταλλικό στεφάνι ελιάς, ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Συρματένιας και του Παναγιώτη ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio χαρίζοντάς τους έναν εξαιρετικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Η Συρματένια και ο Παναγιώτης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα