Εκπομπή 10η-“with love, Apostolia” Γαμήλια Ταξίδια 7 Διασήμων Ζευγαριών

566

Γαμήλια ταξίδια 7 διασήμων ζευγαριών και μετά το «I do» σειρά έχουν οι βαλίτσες και τα εισιτήρια.

Γαμήλια ταξίδια 7 διασήμων ζευγαριών
Γαμήλιο ταξίδι

7 λαμπερά ζευγάρια μας δίνουν ιδέες για το honeymoon μας.

Νίκι Ριντ και Ίαν Σόμερχαλντερ
Μετά τον πολύ ρομαντικό και μακριά από τα βλέμματα γάμο τους βρίσκονται σε μια επαρχία της Καλιφόρνια, ξεκινώντας τον μήνα του μέλιτος σε τρεις διαφορετικές χώρες. Πριν καταλήξουν στην Βραζιλία επισκέφθηκαν τις παραλίες του Μεξικού και της Κόστα Ρίκα.

Cameron Diaz & Benji Madden
Παντρεύτηκαν στις 5 Ιανουαρίου στο σπίτι της Diaz στο Beverly Hills επιλέγοντας να χαλαρώσουν στην ορεινή ομορφιά του Jackson Hole.

Jessica Biel & Justin Timberlake
Και αυτό το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό το γάμο του, στις 10 Οκτωβρίου του 2012, και έπειτα επέλεξαν την περιπετειώδη πλευρά ενός γαμήλιου ταξιδιού στην Τανζανία της Αφρικής.

Κάλει Κούοκο και Ράιαν Σουίτινγκ
Ποιοι ρομαντισμοί και ποια ηλιοβασιλέματα; Συγκρίνεται τίποτα με τα παιχνίδια και τη χαρά του παιδικού αυθορμητισμού! Αυτά σκέφτηκαν η Kaley και o Ryan και αποφάσισαν να πάνε στην Disneyland το Φεβρουάριο του 2014.

Drew Barrymore & Will Kopelman

Στο Big Sur της California
Απέδειξαν ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μίλια μακριά για να χαρείς τον έρωτα σου. Μετά το γάμο τους τον Ιούνιο του 2012, το ζευγάρι ταξίδεψε στο διάσημο ξενοδοχείο του Big Sur, της Καλιφόρνια απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ριζ Γουιθερσπουν και Τζιμ Τοθ
Το πρώτο ταξίδι τους στο Belize (στην κεντρική Αμερική) οργανώθηκε έτσι ώστε να τα παιδιά της Reese – από τον πρώτο της γάμο – να μοιραστούν μαζί της τη χαρά της. Αργότερα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Ποζιτάνο της Ιταλίας για μερικές πραγματικά ρομαντικές ημέρες.

Τομ Μπράντυ και Ζιζέλ Μπούντχεν
Στη νότιο Βραζιλία ταξίδεψε το λαμπερό ζευγάρι, 7 μήνες μετά το γάμο τους. Το κριτήριο επιλογής, απλό: ο Tom ήθελε να γνωρίσει την οικογένεια της Ζιζέλ και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 87α γενέθλια του παππού της.