Ένας glam γάμος για την Μάρθα και τον Βασίλη!

3610

 «Αν η τύχη μας ένωσε, η αγάπη μας παντρεύει…», ήταν το μήνυμα αυτού του ζευγαριού που από την αρχή προμήνυε πως όλα θα είναι τόσο glamorous όσο τίποτε άλλο!

Ένας γάμος γεμάτος από στιγμές στο έπακρο όπως θα σου αποκαλυφθεί παρακάτω. Είσαι έτοιμη;

Ο λόγος, λοιπόν για την Μάρθα Ζιγκερίδου και τον Βασίλη Δαγκλή που «όταν το ημερολόγιο σας δείξει»,  Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σερρών, περίμεναν συγγενείς και φίλους στην αφετηρία τους καινούργιας τους ζωής.

Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπει η οικογένεια της Μάρθας, Κωνσταντίνος και Σιμέλα Ζιγκερίδη, η οικογένεια του Βασίλη, Αθανάσιος και Ολυμπία Δαγκλή αλλά και οι μονάκριβοι κουμπάροι τους Γιώργος και Ελένη Γκόγκα που στέκονταν στο πλευρό των φίλων τους την πιο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Η Μάρθα επέλεξε ένα μοναδικό νυφικό, υψηλών προδιαγραφών με λεπτομέρειες που μας μάγεψαν. Η ολόλευκη δαντέλα σε συνδυασμό με την μακριά ουρά αποτέλεσε το «άπειρο» που έκανε τη διαφορά! Πρόκειται για μία επιλογή από το κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, που μας εντυπωσίασε τρομερά.

Την επιμέλεια για την φωτογράφιση του glam αυτού γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Η γεμάτη φαντασία συνεργασία της Μάρθας και του Βασίλη με το φωτογραφείο Studio Charalampous ήταν συναρπαστική όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό. Εμάς μας συνεπήρε, εσάς;

wedding trailer (Βασίλης & Μάρθα)

Βασίλη & Μάρθα σας ευχόμαστε όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη τέτοιες χαρούμενες εκπλήξεις!!!!!!

Posted by Studio Charalampous on Dienstag, 27. Juni 2017

Η Μάρθα και ο Βασίλης μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DRESS: Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous