Ένας Ξέφρενος Γάμος Για Τη Θεανώ Και Τον Αλέξανδρο!

3176

Ο σημερινός γάμος ανήκει πραγματικά στους αγαπημένους μας, κι αυτό θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα και μόνη σου.

ξέφρενος γάμος
Το ζευγάρι με τον Dj Μέμτσα

Πρόκειται για έναν μοναδικό γάμο ενός πανέμορφου ζευγαριού, που συνέβη στην πόλη μας.

Ο λόγος για τη Θεανώ Καρπουτζίδου και τον Αλέξανδρο Μαρίνο που το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2017. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα στην πόλη των Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

ξέφρενος γάμος
Στο wedding party της Θεανώς και του Κώστα

Από το πλευρό της Θεανώς και του Αλέξανδρου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι και κουμπάροι τους, Κωνσταντίνος Μαρσέλος και Μαρία Γρηγοριάδου. Που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν τους φίλους τους στην ομορφότερη στιγμή της κοινής τους ζωής. Στην ημέρα του γάμου τους.

ξέφρενος γάμοςξέφρενος γάμος

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά ονειρεμένος και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στη ξέφρενη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στο Acropol Hotel & Spa, όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

ξέφρενος γάμος
DJ Μέμτσας

ξέφρενος γάμοςξέφρενος γάμος

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του  DJ Μέμτσα, οι οποίες διατήρησαν στα ύψη το κέφι τόσο της Θεανώς και του Αλέξανδρου, όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά αυτή, πραγματικά, ήταν γεμάτη διασκέδαση.

ξέφρενος γάμοςξέφρενος γάμοςξέφρενος γάμοςξέφρενος γάμος

Ο  DJ Μέμτσα με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

ξέφρενος γάμος
DJ Μέμτσας

Η Θεανώ και ο Αλέξανδρος μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

 

Wedding Professionals
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Acropol Hotel & Spa
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας