Ένα αξεπέραστο γαμήλιο party για την Αμαλία και τον Τριαντάφυλλο!

3227

Ο γάμος που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου μοιάζει να είναι το πιο αξεπέραστο γαμήλιο party της πόλης και αυτό, είναι που τον κάνει τόσο μοναδικό!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ζευγάρι που με το γάμο τους μας απέδειξε πως, ο χαρακτήρας του κάθε γάμου διαμορφώνεται από την προσωπικότητα των πρωταγωνιστών, δηλαδή του ζευγαριού.

Ο λόγος για την Αμαλία Ταμπάκη και τον Τριαντάφυλλο Τσαβλίδη, που πριν από λίγες μέρες, στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Αμαλίας και του Τριαντάφυλλου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Κωνσταντίνα Βαφίδου και Μιχαήλ Ταχμαντίδης, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους στην πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής, στην ημέρα του γάμου τους.

Όπως, είπαμε και στην αρχή, λοιπόν, ο γάμος αυτός είναι ίσως το πιο αξεπέραστο γαμήλιο party που έχει γίνει στην πόλη.

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες κράτησαν αμείωτο το κέφι τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η διασκέδαση πραγματικά ήταν απίθανη!

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένωνδιατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

Η Αμαλία και ο Τριαντάφυλλος μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας