Αναμνήσεις Από Τον Γάμο Της Κατερίνας Και Του Νίκου

2502

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την ημέρα που η Κατερίνα και ο Νίκος αντάλλαξαν όρκους για μία κοινή ζωή. Η Κατερίνα Κουλιάλη μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά γύρω από τον γάμο της και εμείς με τεράστια χαρά σας παρουσιάζουμε το ολόδικό της αφιέρωμα.

Οι λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης

Ο Νίκος Σωτήρογλου στις 25 Ιουνίου 2016, ήταν πιστός στο ραντεβού ζωής με την Κατερίνα της καρδιάς του. Το απόγευμα βρισκόταν στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και περίμενε την γυναίκα της ζωής του. Ο Γιάννης και η Μαρία θα τους πάντρευαν επισφραγίζοντας αυτή την αγάπη με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τρία χρόνια σχέσης ήταν υπέρ αρκετά, ώστε να συνειδητοποιήσουν πως δεν μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά από τον άλλον. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους υπήρξε έντονη χημεία η οποία κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Νίκος επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα στο νησί της Θάσου και φυσικά εκείνη είπε το μεγάλο ναι.

Η οργάνωση του γάμου τους

Η οργάνωση του γάμου, βρήκε το ζευγάρι να προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα. Το αποτέλεσμα, βέβαια, τους αποζημίωσε πλήρως. Η Κατερίνα έλαμπε στο νυφικό της φόρεμα από τον κατάστημα νυφικών Fashion Brides. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η Σοφία Ζαϊμίδου, ενώ το νυφικό της μακιγιάζ φρόντισε η Σταματία Φελεμέγκη από το Art of Beauty. Ο Νίκος επέλεξε ένα μπλε navy κοστούμι Ερελιάδης.

Τον στολισμό του γάμου ανέλαβε η Σαββίνα Λαζαρίδου από το Ανθοπωλείο Ρόδον στο Σιδηρίκαστρο. Τα γλυκά στο στολισμένο τραπέζι της εκκλησίας ανέλαβαν οι Χρύσα Δάμου και Τάνια Μιχάλη από το Βαμβακόφυτο. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Γάλβα στο Σιδηρόκαστρο. Η διασκέδαση έφτασε στο κόκκινο από τις ελληνικές μουσικές επιλογές του DJ Γρηγόρη Ορφανίδη.

Ο απόηχος του γάμου

Το ζευγάρι πραγματοποίησε ταξίδι του μέλιτος στο Μιλάνο όπου χαλάρωσε απόλυτα και τριγύρισε στα μαγευτικά στενά της ιταλικής πόλης. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα, το highlight του γάμου της, ήταν το βλέμμα του Νίκου όταν την αντίκρισε: “Ήθελα να τον εντυπωσιάσω και νομίζω τα κατάφερα”.

Τα κλικ της ημέρας

Το Photoflash Studio και η Κατερίνα Αποστολίδου εξασφάλισαν τα ομορφότερα στιγμιότυπα του γάμου, κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

Η Κατερίνα σε προετοιμασία για τον γάμο της / Photoflash Studio
Η Κατερίνα με τους δικούς της ανθρώπους πριν την εκκλησία
Ο Νίκος στην εκκλησία περιμένοντας την Κατερίνα / Photoflash Studio
Το Ζευγάρι με τους Κουμπάρους τους
Η Κατερίνα και ο Νίκος κατά την διάρκεια του μυστηρίου / Photoflash Studio
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου / Photoflash Studio
Το ζευγάρι αμέσως μετά τον γάμο / Photoflash Studio
Η Κατερίνα και ο Νίκος σε φωτογράφιση μετά τον γάμο / Photoflash Studio
Η Κατερίνα και ο Νίκος σε φωτογράφιση γάμου / Photoflash Studio
Το ζευγάρι σε φωτογράφιση μετά τον γάμο / Photoflash Studio
Η Κατερίνα και ο Νίκος σε photoshooting / Photoflash Studio
Το ζευγάρι σε ρομαντικές πόζες / Photoflash Studio
Η Κατερίνα και ο Νίκος σε photoshooting / Photoflash Studio
Το ζευγάρι χορεύει στη δεξίωση του γάμου / Photoflash Studio
H Κατερίνα και o Νίκος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!
Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

GOLD MEMBER | Wedding Dress: Fashion Brides

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:
  1. Ο γάμος της Αγάπης και του Χρήστου
  2. Ο γάμος της Λίνας και του Γιώργου
  3. Ο γάμος της Μαρίας και του Γιάννη