Βάπτιση Κοριτσιού Με Φλαμίνγκο Και Ανανάδες

4405

Αυτή η βάπτιση με θέμα φλαμίνγκο είναι η νέα τάση για φέτος το Καλοκαίρι.

βάπτιση

Έχει να κάνει με έντονα χρώματα, όμορφα σχέδια και πολύ εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ.

Το φλαμίνγκο σαν θέμα για τη διακόσμηση της βάπτισης της μικρής σας, μπορεί να τραβήξει πολύ εύκολα τα βλέμματα και αν το συνδυάσετε με φανταστικούς ροζ ανανάδες, θα έχετε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Πάρτε μερικές από τις καλύτερες ιδέες που βρήκαμε, εμπνευστείτε και οργανωθείτε!

Γκοφρέτες ή μπισκότα σε σχήμα φλαμίνγκο

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να σερβίρετε γκοφρέτες ή μπισκοτάκια σε σχήμα φλαμίνγκο; Φυσικά κάτι τέτοιο θέλει έναν επιδέξιο ζαχαροπλάστη, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει. Στολίστε τα γλυκά σας σε μεγάλες, ξύλινες πιατέλες. Το καφέ θα κάνει την τέλεια αντίθεση με το ροζ.

βάπτιση
Γκοφρέτες ή μπισκότα σε σχήμα φλαμίνγκο

Δημιουργικά προσκλητήρια

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά προσκλητήρια. Τα μισά μπορούν να έχουν ένα φλαμίνγκο ζωγραφισμένο απ έξω και τα μισά έναν μεγάλο ανανά. Χρησιμοποιήστε ροζ και μπλε κορδελίτσες για να τα στολίσετε. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ωραίο να προϊδεάζετε τους καλεσμένους σας για το θέμα της βάπτισης!

βάπτιση
Δημιουργικά προσκλητήρια

Λούτρινα διακοσμητικά φλαμίνγκο

Μία ακόμη υπέροχη ιδέα για να δώσετε έμφαση στο θέμα της βάπτισης, είναι να στολίσετε τον χώρο με λούτρινα φλαμίνγκο. Είναι και ένας τρόπος για να διασκεδάσουν οι μικροί σας καλεσμένοι, αφού σίγουρα θα θέλουν να παίξουν με τα όμορφα φλαμίνγκο που θα στολίζουν τη δεξίωσή σας.

βάπτιση
Λούτρινα διακοσμητικά φλαμίνγκο

Διακόσμηση τραπεζιών

Η διακόσμηση τραπεζιών για αυτή τη θεματική βάπτιση είναι από τα αγαπημένα μας στοιχεία της, αφού η παλέτα των χρωμάτων δίνει πανέμορφα αποτελέσματα. Για το κέντρο των τραπεζιών επιλέξτε ένα μιξ από ροδακινί, ροζ, λευκά, μοβ και κίτρινα λουλούδια.

βάπτιση
Διακόσμηση τραπεζιών

Συνδυάστε ασημένια μαχαιροπίρουνα με κοραλί πιάτα και, αν σας αρέσει η εικόνα που βλέπετε, μπορείτε να βάλετε πάνω στα πιάτα λευκά πουγκάκια με ανανάδες απ έξω, μέσα στα οποία μπορείτε να «κρύψετε» τις πετσετούλες των καλεσμένων.

Ξεχωριστές χαρτοπετσέτες

Από την άλλη, αν δεν σας άρεσε η ιδέα με τα πουγκάκια, μπορείτε να τοποθετήσετε στα τραπέζια χαρτοπετσέτες με ανανάδες ή φλαμίνγκο. Αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε πάνω τους το όνομα της μικρή σας ή κάποια φράση που σας αρέσει. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και, τελικά, εντυπωσιάζουν.

βάπτιση
Ξεχωριστές χαρτοπετσέτες

Φλαμίνγκο cupcakes

Τα cupcakes είναι μία επιλογή που βλέπουμε συχνά τα τελευταία χρόνια στις βαπτίσεις. Είναι φρέσκια ιδέα, είναι λαχταριστές λιχουδιές και, τέλος, μπορούμε να τα διακοσμήσουμε όπως θέλουμε ανάλογα με το θέμα μας. Για το θέμα φλαμίνγκο, τα cupcakes γίνονται πραγματικά εντυπωσιακά!

βάπτιση
Φλαμίνγκο cupcakes

Τούρτα φλαμίνγκο

Η τούρτα για τη δεξίωση στη βάπτιση της μικρούλας σας, δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με το θέμα που επιλέξατε! Διαλέξτε μία λευκή ή κρεμ πολύ απλή τούρτα, και ζητήστε από τον ζαχαροπλάστη σας, να φτιάξει ένα μεγάλο ζαχαρωτό φλαμίνγκο, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο μπροστινό μέρος της τούρτας (όπως στην φωτογραφία) ή σαν topper στην κορυφή της.

βάπτιση
Τούρτα φλαμίνγκο

Προσθέστε ανάγλυφα, πράσινα φύλλα ή και ανανάδες στην υπόλοιπη τούρτα και από ένα απλό γλυκό, θα έχετε ξαφνικά μία τούρτα υπερπαραγωγή. Το καλύτερο για το κοριτσάκι σας!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Nanou Donuts House: χαρίζει τις πιο γλυκές αναμνήσεις στις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας!