Γεμάτος από αγάπη ο γάμος της Λένας και του Βαγγέλη!

5799

Girls hold your breaths! Γιατί ο σημερινός γάμος απλά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Από την πανέμορφη νύφη, τον σικάτο γαμπρό ή την γαμήλια φωτογράφιση που μας ξετρέλανε. Ο σημερινός  γάμος που φιλοξενούμε στο www.ogamosmas.gr είναι γεμάτος έμπνευση κι εσύ μπορείς να κλέψεις ιδέες. Ξεκινάμε!

Ο λόγος για τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Βαγγέλη Καρύδα, που το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 18:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Σούλι Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Λένας και του Βαγγέλη δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη, η κουμπάρα τους, Νατάσα Θεοδωρίδου, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε τους αγαπημένους της φίλους στην πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Η Λένα επέλεξε ένα μοναδικά εντυπωσιακό νυφικό, από το κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Bride με δαντέλα και διαφάνεια, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Ήταν πραγματικά ένα νυφικό αντάξιο της όμορφης Λένας, κάνοντάς την να μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα.

Τον στολισμό του γάμου ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα χαρίζοντας όπως πάντα ένα απίστευτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το θέμα που επιλέχθηκε για τον γάμο της Λένας και του Βαγγέλη ακούει στο όνομα, vintage. Η γυψόφιλη σε συνδυασμό με τη λινάτσα και το ξύλο που επιλέχθηκαν, χάρισαν ξεκάθαρα το χαρακτήρα του φθινοπωρινού vintage γάμου, εντυπωσιάζοντας με τις λεπτομέρειες.

Η δεξίωση του γάμου τους τώρα έγινε στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Ναϊάς. Η ζωντανή ορχήστρα που υπήρχε εκεί, επιθυμία της Λένας και του Βαγγέλη, ξεσήκωσε τους καλεσμένους, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές έως αργά το πρωί. Οι παραδοσιακοί χοροί είχαν την τιμητική τους ενώ όπως μας είπε η ίδια η Λένα: «Περάσαμε αξέχαστες στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας κοντά μας τους φίλους μας!».

Η αγάπη αυτού του ζευγαριού είναι κάτι που μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από την επιλογή του τραγουδιού τους που τους αντιπροσωπεύει!

Τα γλυκά αλλά και η γαμήλια τούρτα που πρόσφεραν η Λένα και ο Βαγγέλης στους καλεσμένους τους ήταν από το ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, το οποίο κατάφερε να τους χαρίσει ακόμη πιο γλυκές στιγμές κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Η γεμάτη έμπνευση φωτογράφιση άλλωστε της Λένας και του Βαγγέλη το αποδεικνύει, καθώς μέσα από τις φωτογραφίες τους αποτυπώνονται και τα συναισθήματά τους!

Το ζευγάρι αυτό ανήκει στα αγαπημένα μας εδώ στο www.ogamosmas.gr και όχι μόνο γιατί ο γάμος τους ήταν πραγματικά μοναδικά εξαιρετικός, αλλά και γιατί η τεράστια αγάπη και η ευτυχία τους είναι αυτά που μας έκλεψαν την καρδιά!

Η Λένα και ο Βαγγέλης μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING DRESS: Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Πολυχώρος Εκδηλώσεων Ναϊάς
WEDDING CAKE: Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό
                           WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous