Wedding Day: Οργανωτικές Λεπτομέρειες Που Δεν Πρέπει Να Ξεχάσετε

1849

Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε αυτά, που μέσα στον άγχος των προετοιμασιών, μπορεί και να ξεχαστούν. Wedding Day

Οργανωτικές λεπτομέρειες

1. Plan B

Έτσι όπως μας τα κάνει ο καιρός, φροντίστε να υπάρχει μια εναλλακτική. Σε περίπτωση που ανοίξουν οι ουρανοί, δηλαδή ομπρέλες, τέντες, πέργκολες. Wedding Day

Οργανωτικές λεπτομέρειες

2. Φυσικό φως

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε δύει ο ήλιος και δημιουργείται αυτή η χρυσή ώρα με το μοναδικό φως. Που συμβάλλει στις μαγευτικές φωτογραφίες.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

3. Δελτίο ανέμου

Ρίξτε μια ματιά όσο πλησιάζει η μέρα της δεξίωσης, για να τσεκάρετε την ένταση των ανέμων. Ώστε να προσαρμόσετε και τη διακόσμησή σας, ώστε να μην κυνηγάτε κορδέλες και χαρτοπετσέτες.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

4. Το φως

Βεβαιωθείτε ότι στον ανοιχτό χώρο που θα βρίσκεστε. Θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε κάποια παροχή ρεύματος για το dj, το μπαρ, τους προβολείς.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

5. Καθίσματα

Μπορεί το μυστήριο να μην κρατάει πολύ. Αλλά κάποιοι ηλικιωμένοι ή καλεσμένοι με κάποιο πρόβλημα υγείας να μην μπορούν να παρακολουθήσουν όρθιοι. Φροντίστε να έχετε πτυσσόμενες καρέκλες, για να τους εξασφαλίσετε άνεση.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

6. Αγαπημένα πρόσωπα

Ο φωτογράφος σας είναι πολύ λογικό να μην γνωρίζει τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, τους φίλους και συγγενείς. Δείξτε του σχετικές φωτογραφίες τους, ώστε να έχει και εκείνος μια εικόνα. Να φροντίσει να έχει πολλά καρέ, με τους συγκεκριμένους.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

7. Πήγαινε – έλα

Αν ο γάμος σας γίνεται σε εξοχικό μέρος, φροντίστε να έχετε κάποιο μικρό πούλμαν. Ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή κάποιον γνωστό ανάμεσα στους καλεσμένους, για να έρθουν μαζί στην τελετή αλλά και στη δεξίωση.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

8. Present girl

Ορίστε μία φίλη ή ξαδέρφη σας, να είναι υπεύθυνη για τα δώρα. Ώστε να μην ψάχνουν οι καλεσμένοι σας εκείνη την ώρα, σε ποιον να δώσουν τα πακέτα.

Οργανωτικές λεπτομέρειες

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις Ιδέες για να οργανώσετε τον απόλυτο καλοκαιρινό γάμο!