ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Για Την Καλύτερη Στιγμή Της Ζωής Σας Εμπειστευτείτε Τους Ειδικούς Στο Χώρο Των Δεξιώσεων (Catering Δεξιώσεις Άρτος Δαραβίγκα)

1231

Θέλεις η δεξίωση του γάμου σου να αποπνέει ένα αέρα πολυτέλειας και κομψότητας. Άλλωστε είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. 

Το catering καθώς και η διαρρύθμιση του χώρου είναι η πρώτη σας επιλογή. Θέλετε οι καλεσμένοι σας να ζήσουν μαζί με εσάς αυτή την μοναδική στιγμή σας.

party
Catering Άρτος Δαραβίγκα-Στολισμός τραπεζιού

Άλλωστε η δεξίωση του γάμου θα πρέπει να καταλήξει σε ένα μεγάλο πάρτι που θα θυμάστε και εσείς και αυτοί για πάντα.

Για όλους αυτούς του λόγους υπάρχει το Catering Άρτος Δαραβίγκα που βρίσκεται κοντά σε κάθε νέο ζευγάρι που θέλει να κάνει εκείνη την μέρα ξεχωριστή.

Η απλότητα, η διακριτική λεπτομέρεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα και τον επαγγελματισμό του Catering Άρτος Δαραβίγκα αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσης σας.

party
Catering Άρτος Δαραβίγκα-Οργάνωση χώρου

Ο τρόπος παρασκευής και μεταφοράς του φαγητού, η εξυπηρέτηση, το εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και η κατάσταση του εξοπλισμού, λοιπόν, είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που θα πρέπει να ελέγξετε.

Οι 6 κυριότεροι λόγοι για να το επιλέξετε είναι η:

  • Ποιότητα
  • Γεύση
  • Ασφάλεια
  • Εμφάνιση
  • Εξυπηρέτηση
  • Μεγάλη ποικιλία
Catering Άρτος Δαραβίγκα-Τραπέζια καλεσμένων

Κατεχόμενο από το αίσθημα της εξέλιξης το Catering Άρτος Δαραβίγκα αναλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο γεύμα για τους καλεσμένους στο προγλέντι σας, στο ντύσιμο του γαμπρού και της νύφης ενώ παράλληλα φροντίζει και για το στρώσιμο των τραπεζιών. Υλοποιεί μοναδικές γεύσεις οι οποίες συνοδεύονται από αγνά υλικά διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό. Αλλά και οι τις κατάλληλες υποδομές που χρειάζεται για το σωστό στήσιμο και την προετοιμασία του χώρου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του catering για το δικό σας γάμο ή  το pre wedding party επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους υπευθύνους του Catering Άρτος Δαραβίγκα, Δαραβίγκα Ιωάννη με τηλέφωνο επικοινωνίας 698 050 3526 και Δαραβίγκα Χρήστο με τηλέφωνο επικοινωνίας 697 485 5692, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Άρτος Δαραβιγκα.