Μαρτυρικά Βάπτισης: Επέλεξε Τα Ομορφότερα Σχέδια

3169

Κάθε βάπτιση, αποτελεί μία πανέμορφη στιγμή η οποία ξεχυλίζει από γαλήνη και αγάπη.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει και όλες μαζί συνθέτουν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα. Το portal μας σήμερα, θα σας προτείνει τα ομορφότερα σχέδια μαρτυρικών για βάπτιση.

Το στολίδι που δεν μπορεί να λείπει

Αν και τα μαρτυρικά συνήθιζαν να έχουν απλούστερη μορφή, στην πορεία εξελίχθηκε η γενική αντίληψη γύρω από αυτό το θέμα. Από μία απλή καρφίτσα με σταυρό και συνήθως μία διακριτική κορδέλα, πλέον τα μαρτυρικά ποικίλλουν σε υλικό, στυλ και κόσμημα. Μπορεί να βρει κανείς καταπληκτικές επιλογές είτε ως βραχιολάκια, είτε ως κολιέ, είτε ως καρφίτσες. Μικρά στολίδια τα οποία κοσμούν τους καλεσμένους και παράλληλα μαρτυρούν το ιερό μυστήριο της βάπτισης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την επιλογή της κορδέλας

Τα μαρτυρικά – βραχιολάκια με κορδέλα, θα είναι η επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει. Έχεις το περιθώριο να κινηθείς σε μία τεράστια βεντάλια χρωμάτων. Ακόμη, μπορείς να κοσμήσεις τα μαρτυρικά με μικρές λεπτομέρειες που σίγουρα όμως, μπορούν να κάνουν την απόλυτη διαφορά.

Οι επιλογές σου δεν περιορίζονται από το φύλο του παιδιού καθώς πλεόν, τα περισσότερα χρώματα “στέκονται” εξίσου όμορφα και στις δύο περιπτώσεις. Μην ξεχνάς, ότι πλέον τα μαρτυρικά αποτελούν μέρος της γενικής οργάνωσης και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να τα συνδυάσεις ανάλογα με το θέμα της βάπτισης.

Μαρτυρικά με χρωματιστές κορδέλες και χρυσές λεπτομέρειες
Μαρτυρικά σε λευκή απόχρωση με κορδέλα και τυπωμένο κείμενο

Μαρτυρικά με σχοινί σε καφέ αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις στέκουν άψογα στις βαπτίσεις. Επομένως, μία ιδανική επιλογή απόχρωσης για τα μαρτυρικά, θα είναι να στραφείς στην βεντάλια των καφέ αποχρώσεων. Μπορείς να κοσμήσεις το καφέ σχοινί με μικρές λεπτομέρειες διαφόρων χρωμάτων και φυσικά όχι απαραίτητα μεταλλικές.

Μαρτυρικά με σχοινί καφέ απόχρωσης. χρυσές και ροζ λεπτομέρειες
Μαρτυρικό με πλεγμένο σχοινί καφέ απόχρωσης και χρυσή λεπτομέρεια

Το χρυσό θα απογειώσει το αποτέλεσμα

Αν και θεωρείται ένα έντονο χρώμα, το χρυσό μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη, εφόσον το χρησιμοποιήσεις σωστά. Επέλεξε πολύ διακριτικά μαρτυρικά με κυρίαρχο χρώμα το χρυσό. Δεν χρειάζονται περαιτέρω υπερβολές που θα καταστρέψουν το αποτέλεσμα. Οι εικόνες που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς!

Χρυσά μαρτυρικά με ειδική αφιέρωση και λευκές – ροζ φουντίτσες

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Γλυκό Βάπτισης (Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό)
  2. Διοργανώστε ένα υπέροχο bridal ή baby shower (Amabile Creations)
  3. Θεματική Βάπτιση: Hot Cocoa Bar