Πες Μας Τι Παπούτσια Φοράς Να Σου Πούμε Ποια Είσαι

1041

Πες μας τι παπούτσια φοράς να σου πούμε ποια είσαι και τα sneakers σου μόλις σε «κάρφωσαν»!

Πες μας τι παπούτσια φοράς να σου πούμε ποια είσαι
Πες μας τι παπούτσια φοράς να σου πούμε ποια είσαι

Έχεις σίγουρα ακούσει -ουκ ολίγες φορές- πως ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια μπορεί να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ποια είναι αυτή που δε θα ήθελε μία ντουλάπα σαν της Carrie Bradshaw; Εντάξει ίσως όχι, απαραίτητα, γεμάτη γόβες αλλά με όλων των ειδών τα παπούτσια που υπάρχουν. Τα παπούτσια ίσως να μας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένες και από τα ρούχα.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως αγοράζοντας κάτι καινούριο ενισχύεται η διάθεσή μας και αισθανόμαστε καλύτερα. Εκτός από το γεγονός όμως ότι μας προκαλούν τέλεια συναισθήματα, τα παπούτσια μπορούν να προσδιορίσουν και την προσωπικότητά μας.

Πρόσφατες μελέτες από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας έδειξαν πως το 90% της προσωπικότητάς σου μπορεί να αποκαλυφθεί από τα παπούτσια που φοράς. Που σημαίνει πως τα αγαπημένα σου παπούτσια έχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για σένα από αυτές που φαντάζεσαι. Ξεκινάμε με:

1. Αθλητικά παπούτσια

Εάν τα αγαπημένα σου παπούτσια ή αυτά που φοράς περισσότερο είναι τα αθλητικά σου, είσαι συναισθηματικά πολύ σταθερή και σχεδόν ποτέ δεν αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή σου.

2. Τύπου converse/vans

Είσαι αρκετά καλή και μερικές φορές πολύ περήφανη και συνετή. Αντιπροσωπεύεις το είδος του «αιώνιου εφήβου» που έχει τις δικές του δυνάμεις και αδυναμίες.

3. Μοντέρνα και εκκεντρικά παπούτσια

Σου αρέσει να αγοράζεις πράγματα και το διασκεδάζεις. Είσαι ευχάριστος χαρακτήρας, παθιάζεσαι εύκολα και αν και φαίνεται κάπως αντιφατικό, είσαι αρκετά συντηρητική.

4. Casual παπούτσια (τύπου oxford shoes/μπαλαρίνες)

Δεν σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Εκφράζεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου ελεύθερα αν και μερικές φορές έχεις προβλήματα, όταν αυτό γίνεται στις σχέσεις σου.

5. Μποτάκια

Εάν προτιμάς περισσότερο τα μποτάκια, τότε είσαι επιθετική, εγωκεντρική, λίγο καχύποπτη αλλά παράλληλα πολύ έξυπνη και ευαίσθητη. Μια κάποια σύγχυση υπάρχει στον χαρακτήρα σου πάντως.

6. Ψηλοτάκουνα

Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση, σου αρέσει να τραβάς την προσοχή των άλλων πάνω σου και μερικές φορές γίνεσαι λίγο ιδιότροπη. Ωστόσο, εάν έχεις σχεδιάσει να κάνεις κάτι, το κάνεις πάντα με τον τρόπο σου.

Εσύ σε ποια κατηγορία από αυτές ανήκεις;

Στην κατηγορία Νύφη της στήλης Σχεδίασε τον γάμο σου, στο www.ogamosmas.gr, μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες και συμβουλές και για την επιλογή του Νυφικού σου Παπουτσιού.