Εκπομπή 14η-“With Love, Apostolia” Η Βάπτιση Της Ελευθερίας-Αριάδνης!

5635

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές την μεγάλη αδυναμία που έχουμε στις βαπτίσεις και ιδιαίτερα, σε βάπτιση όπως η σημερινή.Ο λόγος; Θα σου αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

βάπτιση
Η βάπτιση της Ελευθερίας – Αριάδνης

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, λοιπόν, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών στη Μητρόπολη Σερρών, ο Γιάννης και η Μαίρη Τσερπεσνού βάπτισαν την πανέμορφη κορούλα τους.

Από το πλευρό του Γιάννη και της Μαίρης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κουμπάροι τους, οι νονοί της μικρούλας Χρήστος και Βαλεντίνα Τσακαλίδη που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση χάρισαν στη μικρή νεοφώτιστη το καλύτερο δώρο, το όνομα Ελευθερία-Αριάδνη.

Η ιστορία αυτή ξεκινά κάπως έτσι. Στην άκρη του φεγγαριού καθότανε δύο νεραιδούλες η Γεωλία με τη μικρή της αδερφή. Κάθε βράδυ το φεγγάρι τραγουδούσε πάνω από τη θάλασσα και άφηνε τα χρυσά του σχέδια πάνω στα νερά. Η μικρή νεράιδα δεν είχε κατεβεί ποτέ στη θάλασσα και το ήθελε τόσο πολύ. Άρχισε να κλαίει ώσπου άκουσε το κλάμα της το φεγγάρι και τη ρώτησε γιατί είναι στενοχωρημένη. Η αδερφούλα μου η Γεωλία μου είπε πόσο ωραίο είναι να κολυμπάς στη θάλασσα τώρα το Καλοκαίρι. Εσύ που δεν μπορείς να κολυμπήσεις επειδή είσαι μικρή ο μπαμπάς σου ο Γιάννης και η μαμά σου η Μαρία θα σε πάνε στον παπούλη να σου κάνει ένα ωραίο μπανάκι με τη χάρη του θεού, την ενθάρρυνε το φεγγαράκι. Τη μέρα αυτή θα έχει ήλιο, παιχνίδια και πολλά χαμόγελα.  Η νεραιδούλα γεμάτη χαρά άρχισε να τραγουδά. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί όλοι σας ξεχωριστοί Για αυτό να’ στε όλοι κοντά μου στη βουτίτσα που θα κάνω.

Δεν θα πούμε τίποτε άλλο γιατί το video που ετοίμασε το φωτογραφείο FotoΚΛΙΚ τα λέει όλα!