ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΠΑΔΑ

    2652

    Το Πάσχα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, και οι επιλογές μας για την καθιερωμένη πασχαλινή λαμπάδα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές από ποτέ, αν θέλουμε και φέτος να ξεχωρίσουμε για το στυλ και τη φαντασία μας!

    Τα δώρα στα βαπτιστήρια ή στα παιδιά φίλων, είναι πάντα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Το βλέμμα των παιδιών γεμάτο ενθουσιασμό, όταν ανοίγουν το πακέτο τους, είναι ανεκτίμητο και η επιλογή του κατάλληλου δώρου σίγουρα είναι μια αποστολή που απαιτεί μελέτη.

    Και φέτος, λοιπόν, μία ξεχωριστή και όμορφη λαμπάδα, είναι απαραίτητη για το βράδυ της Ανάστασης και το Ekfrasi Flowers έχει φροντίσει για αυτό, αφού η Γιούλη Χαριστέ έβαλε όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της σε αυτές.

    Λαμπάδες σε διάφορα χρώματα και σχέδια, για μικρά και μεγάλα παιδιά, για αγόρια ή κορίτσια, που τους αρέσει το στυλ και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας. Λαμπάδες στις αποχρώσεις του γαλάζιου, του απαλού λιλά, του φοβερού κόκκινου, του διαχρονικού λευκού αλλά και του εκκεντρικού γκρι με διάφορα σχήματα, σχέδια και διακοσμητικά σε περιμένουν στο Ekfrasi Flowers ώστε να σε βοηθήσουν στη φετεινή αποστολή σου. Να βρεις την καλύτερη λαμπάδα για το βαπτιστήρι σου!

    Για περισσότερες ιδέες για πασχαλινά δώρα και λαμπάδες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Ekfrasi Flowers ή τηλεφωνήστε στο (+30) 2321055334.