Εναλλακτικές Ιδέες Για Εσας Που Δεν Θα Πάτε Ταξίδι Του Μέλιτος

888

Αν θες να διασκεδάσεις, μπορείς. Η καθημερινότητα προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου.

ταξίδι

Πάμε για δείπνο

Μπορεί να μην μπορείτε να πάτε να φάτε στον Πύργο του Άιφελ, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα εστιατόριο στην πόλη σας, που θα σας αρέσει και θα θέλετε και οι δυο να επισκεφθείτε. Και τολμήστε την υπερβολή.

ταξίδι
Πάμε για δείπνο

Ντυθείτε λαμπερά, αφεθείτε στην περιποίηση των ανθρώπων του εστιατορίου (ζητήστε ακόμη να σας ανάψουν και κεριά) – και κατόπιν περάστε τη βραδιά σε ένα ξενοδοχείο – έχοντας πάντα μπροστά σας το υπέροχο πρωινό, που θα σας σερβίρουν στο δωμάτιο.

Σπα κατ’ οίκον

Κλείστε τα κινητά, γεμίστε την μπανιέρα, ανάψτε αρωματικά κεριά, ρίξτε στο νερό αιθέρια έλαια, βγάλτε τα ρούχα σας, βυθιστείτε και χαλαρώστε! Χαλαρή μουσική ως χαλί, πάντα ευπρόσδεκτη.

ταξίδι
Σπα κατ’ οίκον

Όταν το αισθανθείτε και οι δύο βγείτε, και προσφέρετε ο ένας στον άλλον ένα μαλακό μασάζ. Μην ασχοληθείτε με τα κινητά και τα tablets όλη μέρα. Είστε μόνο εσείς οι δύο στο σπίτι σας, και απλά ο ένας θα απολαμβάνει τον άλλον.

Τουρίστες του 24ώρου

Αντιμετωπίστε τους εαυτούς σας ως τουρίστες, και την πόλη σας ως άγνωστη περιοχή. Βγείτε, λοιπόν, και εξερευνήστε από μουσεία μέχρι γειτονιές, μπαρ, εστιατόρια και ψώνια! Όλη μέρα στους δρόμους!

ταξίδι
Τουρίστες του 24ώρου

Όπως ακριβώς είναι το πρόγραμμα, όταν βρισκόμαστε σε μια πόλη του εξωτερικού. Μάλιστα, αν ο καιρός το επιτρέπει και οι διαθέσεις σας είναι ανεβασμένες, μπορείτε να κάνετε και μια μονοήμερη σε ένα κοντινό νησάκι.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το 10 Χρυσοί κανόνες για την οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού