Η ΝΕΑ Συλλογή Νυφικών Micro Wedding Από Την Fashion Brides

387

Το 2021 αναμένεται να είναι το έτος με τους περισσότερους γάμους σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή πολλών μυστηρίων που υπό κανονικές συνθήκες θα πραγματοποιούνταν το 2020.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα είναι οι περιορισμοί στην κίνηση μεταξύ νομών και ο περιορισμός στους καλεσμένους που πιθανών θα υπάρχουν μέσα στο έτος. Αν λοιπόν θέλεις να προγραμματίσεις τον γάμο σου χωρίς να σε απασχολούν όλα τα παραπάνω ,ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς εξ αρχής την διοργάνωση ενός Micro wedding.

Oι micro weddings οφείλουν την απήχηση τους όχι μόνο στο Lower budget αλλά γιατί κυρίως δίνουν προτεραιότητα στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας οικειότητας. Άλλωστε, το μέγεθος ενός γάμου δεν είναι απαραίτητα ανάλογο του κόστους του.

Πολλά ζευγάρια καλούν λιγότερα άτομα για να εξοικονομήσουν χρήματα, προκειμένου αυτά που θα εξοικονομήσουν να τα επενδύσουν στη διασκέδαση ή στο υπέροχο φαγητό: σε αληθινά cool εμπειρίες. Ένας micro wedding είναι, ουσιαστικά, σχεδιασμένος για ζευγάρια που επιζητούν την απλότητα. Ένας γάμος σε κλειστό κύκλο μπορεί τελικά να είναι μια μοναδική ανάμνηση στη ζωή του ζευγαριού.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν σημαίνουν ότι οι μεγάλοι γάμοι είναι ξεπερασμένοι, αλλά ότι η γκάμα μεγεθών τους εμπλουτίζεται, φτάνοντας μέχρι το extra small. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, μόνο το τι ταιριάζει σε κάθε ζευγάρι. Αν ονειρεύεστε ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας, κάντε το. Αν σας δελεάζει ένας γάμος-απόδραση για δύο, τολμήστε τον. Για όσους αψηφούν τα στερεότυπα αλλά και τα εφήμερα trends, το μοναδικό όριο είναι η φαντασία.

Ο οίκος νυφικών Fashion Brides φέρνει την τάση στα νυφικά φορέματα και δημιουργεί μία μοναδική συλλογή νυφικών προσαρμοσμένη στην ανάγκη της εποχής, αναδεικνύοντας απόλυτα την θηλυκή πλευρά κάθε σύγχρονης γυναίκας!

Τις Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, θα τις βρείτε επί της οδού Μεραρχίας 119, Σέρρες ή μπορείς να επικοινωνήσετε για ραντεβού στο (+30) 23210 65096  (+30) 23210 55949, Website www.fashionbrides.gr – facebook Fashion Brides – Instagram fashion___brides.