Ο Γάμος Της Γεωργίας & Του Κωνσταντίνου Στην Λίμνη Πλαστήρα

2759

Η Γεωργία και ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησαν έναν πανέμορφο μποέμ γάμο που θα σας μαγέψει! Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε για πάντα στις 23 Αύγουστου 2020 , σε ένα χωριό στις πλαγιές των βουνών, γεμάτο από πλατάνια και με θέα τη λίμνη Πλαστήρα.

“Ήρθα στην όμορφη πόλη των Σερρών το 2006, για να σπουδάσω στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κι από τότε δεν έφυγα ποτέ. Με το Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο, όπου εργαζόμουν. Είχε έρθει ως πελάτης,” μας είπε η νύφη.

“Αγαπάμε και οι δύο τον αθλητισμό και ότι έχει να κάνει με την φύση. Η δεύτερη αγάπη μας είναι τα ταξίδια. Η πρόταση γάμου έγινε χωρίς να το περιμένω, σε ένα από τα μεγαλύτερα ταξίδια μας, με προορισμό την Αμερική. Είχαμε πάει για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σε έναν περίπατο μας σε πάρκο στη Φιλαδέλφεια μου ζήτησε να παντρευτούμε. Απάντησα αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου άρεσε ο τρόπος που το έκανε ,γιατί ήταν κάτι απλό και αληθινό! Μετά από ένα χρόνο περίπου και με πολλές δυσκολίες, λόγω πανδημίας, αποφασίσαμε να παντρευτούμε στο Νεοχώρι Καρδίτσας, μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο στη λίμνη Πλαστήρα.”

Η προετοιμασία της νύφης

Ακολουθώντας ένα boho – chic ύφος ο γάμος τους έμοιαζε παραμυθένιος! Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το αέρινο μποέμ νυφικό με δαντέλα και φούστα από πλισέ μουσελίνα, που ταίριαζε απόλυτα με το ύφος του γάμου! Ένα ρομαντικό style χτένισμα με ανέμελο χαμηλό σινιόν και χαλαρές αφέλειες, στολισμένο με μικρά λευκά άνθη, ολοκλήρωνε το look της νύφης.

Η προετοιμασία του γαμπρού

Την ίδια ώρα ετοιμαζόταν και ο γαμπρός, με την παρουσία φυσικά φίλων και συγγενών. Εκείνος επέλεξε ένα κοστούμι με γιλέκο στις αποχρώσεις του γκρι και άσπρο πουκάμισο.

Το μυστήριο

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε για την τελετή του γάμου τους τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Νεοχώρι, ένα πετρόχτιστο εκκλησάκι , το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από τη φυσική ομορφιά του τοπίου, με απίστευτη θέα ανάμεσα σε γη και ουρανό.

Ένας υπέροχος διάδρομος στην εκκλησία με λευκές συνθέσεις και φαναράκια, μπάλες σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις, περίμενε την συνάντηση του ερωτευμένου ζευγαριού.

“Πολύ σημαντικό ρόλο στο γάμο μας έπαιξαν οι αγαπημένοι μας φίλοι και κουμπάροι Αγγελική και ο σύζυγός της Γιώργος. Παρόλο που ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, τα κοινά ενδιαφέροντα μας ενώνουν και μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά.”

“Αυτό που θα θυμάμαι πάντα από τον γάμο μας είναι η μεγάλη συγκίνηση που βιώσαμε εκείνες τις σημαντικές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους! Είναι Στιγμές Μοναδικές!”

The Wedding party

Μετά την τελετή, συγγενείς και φίλοι γιόρτασαν μαζί με το ζευγάρι στο όμορφο και γραφικό ξενοδοχείο ” ΝΑΪΑΔΕΣ Hotel ” με φόντο τα νερά της λίμνης. Στη διακόσμηση κυριάρχησε το λευκό χρώμα το οποίο συνδυάστηκε υπέροχα με χρυσές και σάπιου μήλου πινελιές που έδιναν την απαιτούμενη λάμψη και κομψότητα. Vintage υφάσματα, λευκά και ροζ άνθη διακοσμημένα με πέρλες έδιναν μια άκρως ρομαντική νότα στο χώρο της δεξίωσης!

 

Next day φωτογράφιση

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε κάθε στιγμή από τη next day φωτογράφιση σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία,  που είναι καλά κρυμμένη ανάμεσα στα βουνά των Αγράφων. Ο Κωνσταντίνος και η Γεωργία πέρασαν μια όμορφη μέρα, περπατώντας στα μονοπάτια ενός καταπράσινου δάσους και κάνοντας βόλτα με τα ποδήλατα νερού στην καταγάλανη, γαλήνια λίμνη Πλαστήρα. Απολαύστε τις μοναδικές φωτογραφίες τους και μεταφερθείτε σε αυτό το μαγικό τοπίο!

“Σε μια υποψήφια νύφη θα συμβούλευα να οργανώσει τον γάμο της με απλές διαδικασίες χωρίς άγχος για να ζήσει την κάθε στιγμή. Τα ωραιότερα πράγματα , είναι τα απλά πράγματα!”

“Το γαμήλιο ταξίδι πήρε μία μικρή αναβολή λόγω εγκυμοσύνης και τα εισιτήρια θα είναι τρία, καθώς περιμένουμε το νέο μέλος της οικογενείας μας. Προς το παρόν με άγνωστο προορισμό λόγω κορονοϊού,” μας εκμυστηρεύτηκε η Γεωργία.

Ogamosmas σας εύχεται ολόθερμα την ομορφιά και ευτυχία του γάμου σας να επισφραγίσει η γέννηση του παιδιού σας!

The Wedding Professionals:

Είδη γάμου & Στολισμός – Βιοτεχνία Κερατίδης Σέρρες

Βέρες – Μαδεμλής Νικόλαος ,Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Σέρρες

Κοσμήματα – Swarovski Κατάστημα Σερρών

Κοστούμι γαμπρού – “Κίσσος” Σέρρες

Νυφικό – Κατόπιν παραγγελίας από  Αγγλία

Χτένισμα & Μακιγιάζ νύφης –  Φίλες επαγγελματίες της νύφης.

Γαμήλια τούρτα – Ζαχαροπλαστείο Αδάμος Καρδίτσα

Φωτογράφος -Photo Ντανόπουλος Καρδίτσα

Μουσική επιμέλεια – Μπολτσής Ιωάννης

Αίθουσα Δεξιώσεων – ΝΑΙΑΔΕΣ HOTEL Λίμνη Πλαστήρα Αγράφων

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη, Ο Ονειρεμένος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ευαγγελίας Και Του Άγγελου

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr