Ιδέες για να οργανώσετε τον απόλυτο καλοκαιρινό γάμο

2413

Οργανώνετε έναν καλοκαιρινό γάμο; Εγκρίνουμε!

Το Καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για γάμους ενώ οι λόγοι, είναι οι καλύτεροι. Ο καιρός είναι ζεστός, οι ανοιχτοί χώροι για τη δεξίωση είναι υπέροχοι και το σκηνικό είναι ακόμη πιο όμορφο, με το ζευγάρι να δίνει υποσχέσεις αιώνιας αγάπης ένα ζεστό, ηλιόλουστο απόγευμα.

Ακόμη, οι επιλογές στα λουλούδια είναι αμέτρητες, οι μέρες μεγαλύτερες και η φυσική ομορφιά απεριόριστη. Με λίγα λόγια, δύσκολα θα βρείτε καλύτερα επιχειρήματα από μία άλλη εποχή του χρόνου.

Από τα δροσιστικά ποτά μέχρι τις φρέσκες ιδέες για το ντεκόρ, το νυφικό look, ακόμη και το φαγητό της γαμήλιας δεξίωσης, την καλοκαιρινή περίοδο συναντάμε, μερικές από τις πιο όμορφες ιδέες για τους γάμους.

Δείτε στη συνέχεια τις αγαπημένες μας ιδέες και αρχίστε να σχεδιάζετε τον σούπερ Καλοκαιρινό σας γάμο!

Προσφέρετε δροσερά ποτά

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα αναζωογονητικό, καλοκαιρινό ποτό. Μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές σε κάποιο κλασικό καλοκαιρινό κοκτέιλ και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό για τη γαμήλια δεξίωσή σας και μόνο. Οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψουν. Προσφέρετε και δροσερούς χυμούς ή αναψυκτικά για τους μικρούς σας καλεσμένους και όσους δεν πίνουν αλκοόλ.

Δημιουργήστε χώρους χαλάρωσης

Οι χώροι χαλάρωσης σε μία γαμήλια δεξίωση είναι πάντα καλή ιδέα, πόσο μάλλον σε έναν ζεστό, καλοκαιρινό γάμο. Κάντε τους δικούς σας χώρους ακόμη καλύτερους, με το να επιλέξετε σκιερά σημεία, όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να δροσιστούν και να ξεκουραστούν.

Προσφέρετε παγωτά και παγωμένες λιχουδιές

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το Καλοκαίρι για να κάνετε κάτι πρωτότυπο με τα γλυκά της γαμήλιας δεξίωσης. Γιατί να μην προσφέρετε κάτι πιο απρόσμενο, όπως τις αγαπημένες σας γεύσεις σε παγωτό ή ένα λαχταριστό και δροσερό cheesecake;

Διατηρήστε τα λουλούδια φρέσκα

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε τα λουλούδια του γάμου σας φρέσκα. Αρχικά, επιλέξτε λουλούδια που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Έπειτα, κρατήστε τις συνθέσεις με τα λουλούδια αλλά και τη νυφική ανθοδέσμη μακριά από τον ήλιο, για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επιλέξτε ένα καλοκαιρινό χτένισμα

Το Καλοκαίρι συνήθως σημαίνει ζέστη και υγρασία, δύο πράγματα που μπορούν πραγματικά να καταστέψουν ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα. Μπορείτε να επιλέξετε, λοιπόν, έναν χαλαρό ατημέλητο κότσο ή να πιάσετε τα μισά μαλλιά, ώστε να δροσίζεστε.

Προσθέστε ρομαντικό φωτισμό

Τα ρομαντικά φώτα προσθέτουν αυτό το κάτι, που κάνει μαγική μία γαμήλια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε μικρά φωτάκια, για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και δώστε μία παραμυθένια πινελιά στη δεξίωσή σας.

Διακοσμήστε τα τραπέζια της δεξίωσης

Μία ωραία ιδέα για να δώσετε λίγη ζωντάνια στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης, είναι να τοποθετήσετε στο κέντρο τους ψάθινα καλαθάκια, μέσα στα οποία θα έχετε μπερδέψει καλοκαιρινά φρούτα και λουλούδια. Έτσι, τα τραπέζια σας δεν θα γεμίσουν μόνο με χρώματα, αλλά και με όμορφα αρώματα.

Οδηγήστε τους καλεσμένους στα τραπέζια τους

Κρεμάστε τις καρτούλες με τα ονόματα των καλεσμένων και το τραπέζι που κάθονται, σε κλαδιά δέντρων στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης. Έτσι, θα τους οδηγήσετε στα τραπέζια τους με έναν διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το άρθρο Καλοκαιρινή δεξίωση: 5 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε!