ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: FASHION GALA 2015

998

Η εταιρεία νυφικών FASHION BRIDES με την ολοκλήρωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης FASHION GALA 2015, υπέρ του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Σερραϊκή κοινωνία για τη συμμετοχή της στην ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Ως γνωστόν, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε εξ ολοκλήρου για την κάλυψη των πολλαπλών και άμεσων αναγκών του ΚΕΘΙΣ, που με την εθελοντική προσφορά των μελών του στέκεται εδώ και χρόνια αρωγός στην προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας με ειδικές ανάγκες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τη Ζωή Χειμωνίδου και τη Χριστίνα Χατζοπούλου, τις δύο καταξιωμένες δημοσιογράφους της πόλης μας, που με τις άοκνες προσπάθειές τους διαμόρφωσαν και υλοποίησαν την ιδέα μας, αλλά και προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ELPIDA RESSORT AND SPA, που μας φιλοξένησαν αφιλοκερδώς και εργάσθηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Παράλληλα, θέλουμε να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό μας για την πρόθυμη στήριξη και συμμετοχή προσώπων και επιχειρήσεων του τόπου μας στην εκδήλωση FASHION GALA 2015. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη διεύθυνση του καταστήματος παιδικών ρούχων ΦΛΩΡΑ που παρουσίασε τη νέα του collection και υποστήριξε υλικά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το κατάστημα ανδρικών ρούχων GRUPO BIZZARO που έντυσε τους «γαμπρούς» μας, τη σχολή χορού ΝΑΤΑΛΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, το ανθοπωλείο EKFRASI FLOWERS για τον στολισμό και τις νυφικές ανθοδέσμες, ΤΟ ΧΡΥΣΟ για τα εδέσματά του, για την προσφορά των τοπικών κρασιών ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΒΛΑΔΙΚΑ, ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΠΙΣΚΑ και ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΕΡΑΝΤΖΗ τους hair stylists των κομμωτηρίων PRIVE, TIMOS, ΤΑΚΗΣ-ΒΕΝΙΑ και τις makeup artists Φανή Παπαδοπούλου, Όλυ Φραγκίδου-Γλούφτσιου, Ελένη Νιανιοπούλου και Σάσα Μπιλίτου. Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα: τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΠΙΛΟΓΕΣ, την εφημερίδα «Καθημερινός Παρατηρητής», τη Citizen Newspaper, το ΜΕΤΑ magazino, τους ιστότοπους ogamosmas.gr, serraikanea.gr, serrespublica.blogspot.com.

Ξεχωριστή μνεία και ιδιαίτερες ευχαριστίες από βάθους καρδίας απευθύνουμε στις επώνυμες Κυρίες που δέχθηκαν πρόθυμα να φορέσουν νυφικά της FASHION BRIDES. Η αποφασιστικής σημασίας συμμετοχή τους έκρινε την επιτυχία της εκδήλωσης. Η εκλεκτή και πιστή θεραπαινίδα του δράματος Κυρία Καλλιόπη Ευαγγελίδου, που μας τίμησε με τη συμμετοχή της, καθήλωσε τους θεατές, αυτή τη φορά της πασαρέλας, πραγματοποιώντας μία επιβλητική και εκθαμβωτική εμφάνιση, ενώ η καταξιωμένη για την ακάματη γραφίδα της Κυρία Αριάδνη Παπαφωτίου, εκπροσωπώντας το χώρο της τέταρτης εξουσίας, απέσπασε τον αμέριστο θαυμασμό των παρευρισκομένων φορώντας ένα υπέροχο νυφικό γνωστού Ισπανού σχεδιαστή. Τα βλέμματα των παρευρισκομένων μαγνήτισαν και οι κυρίες  Νάντια Δερέμπεη, Χριστίνα Χατζοπούλου και Όλγα Σμάραγδου, που εκπροσώπησαν επίσης τον δημοσιογραφικό χώρο, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι κυρίες Σταλακτή Ηλιοπούλου και  Όλγα Στρίκου που προέρχονται από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πολιτισμού. Υπέροχες υπήρξαν και οι κυρίες Αποστολία Ελευθερίου, Ηρώ Γκαλδώρα, Διαλεχτή Παυλακάκη, Μελίνα Σαββαϊδου, Μαρία Στεφανίδου, Ιωάννα Σαχανίδου, Μαρία Τσιακίρη, Αντωνία Λυκούδη, Μπέτυ Μαλάκου και  Εύα Δαγκαλίδου, που εκπροσώπησαν τον κόσμο της αγοράς και περπάτησαν στην πασαρέλα με τον «αέρα» επαγγελματία.

Οι, δε, γαμπροί μας ήταν εξίσου θαυμάσιοι και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Θερμές ευχαριστίες στους: Γιώργο Ζοπουνίδη, Δημήτρη Μανδρίνο και Ηλία Σαββίδη.

Εκφράζουμε τον θαυμασμό μας προς την εθελόντρια του ΚΕΘΙΣ, κυρία Μαρία Λίγκα, αλλά και προς το διοικητικό συμβούλιο και προς όλους τους εθελοντές για το τιτάνιο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας. Ευχόμαστε ευόδωση των προσπαθειών τους και υποσχόμαστε να σταθούμε και πάλι αρωγοί στον δύσκολο και ωραίο αγώνα τους.

Τέλος, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους και όλες εσάς που γεμίσατε την αίθουσα του ΕΛΠΙΔΑ Resort and Spa, στηρίζοντας με το δικό σας τρόπο το ΚΕΘΙΣ.