Κυριακή Και Μάριος: Η Συνταγή Για Έναν Επιτυχημένο Γάμο!

4631

Πόσο πια να το πούμε και να το φωνάξουμε; Τρελαινόμαστε για γάμους που κρύβουν μέσα τους ιδιαίτερα και ξεχωριστά, πρωτότυπα στοιχεία για έναν επιτυχημένο γάμο.

γάμο
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση

Από τη φωτογράφιση έως το προσκλητήριο αυτός ο γάμος τα έχει όλα. Κυρίως όμως, κρύβει τη συνταγή για τον πιο πετυχημένο γάμο που είχες φανταστεί. Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

Υλικά: 1 γαμπρός, 1 κουμπάρος, 2 βέρες, 2 στέφανα, 10 κουταλιές της σούπας αγάπης, 1000 φιλιά, όσα χαμόγελα θέλεις, πολλοί καλοί φίλοι και συγγενείς, όσο πάρει, ααα…και να μην ξεχάσουμε, μία νύφη! Αυτά αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για τον γάμο ενός ξεχωριστού ζευγαριού της Κυριακής και του Μάριου.

γάμο
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση

Ο λόγος για την Κυριακή Παπουτσή και τον Μάριο Διαμαντίδη που την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στις 6.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Χορτερό Σερρών ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

γάμο
Η νύφη σε next day φωτογράφιση
γάμο
Ο γαμπρός σε next day φωτογράφιση

Από το πλευρό της Κυριακής και του Μάριου δεν έλλειπαν και οι οικογένειές τους Νικόλαος και Βασιλική Παπουτσή και Ιωάννης και Μαρία Διαμαντίδη. Αλλά και ο κουμπάρος τους, Γιώργος Καστανίδης που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τα παιδιά στην πιο χαρούμενη και ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής, την ημέρα του γάμου τους.

Την επιμέλεια για τη φωτογράφιση και το video του πετυχημένου  αυτού γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous. Προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

γάμο
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση
γάμο
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση

Η γεμάτη συναισθήματα συνεργασία της Κυριακής και του Μάριου με το φωτογραφείο Studio Charalampous ήταν συναρπαστική όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό. Εμάς μας ξετρέλανε, εσάς;

Η Κυριακή και ο Μάριος μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


 

Wedding Professional
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous