Ο Γάμος Της Βίκης Και Του Παναγιώτη Σε Gold Αποχρώσεις

1053

Η κομψότητα και ο ρομαντισμός του σημερινού γάμου θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή! Η Βίκυ και ο Παναγιώτης επέλεξαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους, πραγματοποιώντας τον γάμο τους στις 4 Ιουλίου του 2020 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες, σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα!

Η παραμυθένια νυφική δημιουργία σε nude απόχρωση που επέλεξε η Βίκυ από τον Οίκο Νυφικών Fashion Brides σε A-line γραμμή με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από δαντέλα και πέρλα, της χάριζαν μια ανεπανάληπτη chic εμφάνιση που μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή!

Ο φωτογραφικός φακός του Δημήτρη Αντωνίου κατάφερε να αποτυπώσει όλα τα συναισθήματα της μεγάλης μέρας χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις! Απολαύστε αυτό τον όμορφο καλοκαιρινό γάμο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες…

Γνωριστήκαμε πριν 8 χρόνια, όπου δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Λίγους μήνες μετά γίναμε ζευγάρι. Η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι μας ανήμερα της Πρωτοχρονιά του 2019, στην γιορτή μου.. Μόλις άλλαξε ο χρόνος γύρισα και τον είδα γονατισμένο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με το… μονόπετρο,” μας εξομολογείται η Βίκυ.

Το μυστήριο

Πανέμορφες μονόχρωμες ανθοσυνθέσεις στο προαύλιο της εκκλησίας στόλιζαν χρυσά βάζα και ορθογώνιες στήλες με το λευκό χρώμα να προσδίδει μια διαχρονική ομορφιά στο χώρο ενώ συμπλήρωνε το σκηνικό, δημιουργώντας την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα! Αγαπήσαμε κάθε λεπτομέρεια και ξεχωρίσαμε την εντυπωσιακή είσοδο με ένα elegant desert table που καλωσόριζε με τον πιο υπέροχο τρόπο τους καλεσμένους σε μια μοναδική εμπειρία!

Ο Παναγιώτης φορώντας ένα γαμπριάτικο κοστούμι από την Hugo Boss,περίμενε την αγαπημένη του με ενθουσιασμό στα σκαλιά της εκκλησίας χαρίζοντάς της μια πανέμορφη νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες!

“Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα είναι η ανακούφιση που ένιωσα όταν ξύπνησα την ημέρα του γάμου μας και επιτέλους κατάλαβα ότι όλα θα γίνουν όπως τα είχαμε ονειρευτεί, μετά από μήνες αβεβαιότητας και μία αναβολή ημερομηνίας. Κυρίως όμως δεν θα ξεχάσω την στιγμή που αντίκρισα στα σκαλιά της εκκλησίας τον σύζυγο μου.”

Η Αίθουσα Δεξιώσεων

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο υπέροχο κτήμα Ναϊάς, σε έναν elegant  πολυχώρο να υποδέχεται τους καλεσμένους προσφέροντάς τους κορυφαίες γεύσεις ,σε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι!

“Με τους κουμπάρους μας, Κωνσταντίνο και Στελίνα μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία και συναδελφικότητα η οποία επισφραγίστηκε όταν δέχτηκαν την πρόταση μας, να γίνουν κουμπάροι μας.”

Next day φωτογράφηση

H Βίκη και ο Παναγιώτης μετά τον όμορφο γάμο τους αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια υπέροχη φωτογράφιση στη φύση μαζί με τον φωτογράφο τους Δημήτρη Αντωνίου, χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα. Ο σιδηροδρομικός σταθμός, το καταπράσινο τοπίο και το γαλάζιο της θάλασσας ήταν το ιδανικό φόντο για κάθε τους φωτογραφία, με τους δυο τους να ανταλλάζουν αγκαλιές και ματιές, όλο αγάπη και συναίσθημα… Απολαύστε αυτή τη μαγευτική φωτογράφιση μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και νιώστε και εσείς την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού!

“Αυτό που θα συμβούλευα σε μια υποψήφια νύφη είναι να μην έχει καθόλου άγχος. Να προγραμματίσει τα πάντα και όλα θα πάνε όπως τα έχει ονειρευτεί!”

“Ο Exclusive οδηγός ogamosmas.gr με βοήθησε να βρω πληροφορίες για επαγγελματίες που με ενδιέφεραν. Με ενέπνευσε μέσα από άλλους γάμους!”

Γαμήλιο Ταξίδι

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λόγω της πανδημίας, χρειάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά του για το γαμήλιο ταξίδι με προορισμό την Νέα Υόρκη. Επέλεξε τελικά να πραγματοποιήσει ένα αξέχαστο ταξίδι  στη συναρπαστική βυζαντινή καστροπολιτεία, τη Μονεμβασιά και στην Ελαφόνησο, ένα μικρό παράδεισο με καταγάλανα νερά!

Ogamosmas σας εύχεται μέσα από κάθε χαρά, κάθε μικρή και μεγαλύτερη δυσκολία, να σας ενώνει αληθινή αγάπη ολοένα και περισσότερη!

The Wedding Professionals:

Nυφικό – Οίκος Νυφικών Fashion Brides

Mακιγιάζ – Γιάννα Μουστάκα

Xτένισμα – Kομμωτήριο Venus

Κουστούμι – Hugo Boss

Στολισμός εκκλησίας – Prive Gala by Melina

Αίθουσα Δεξίωσης – Πολυχώρος εκδηλώσεων “Ναϊάς”

Μουσική Επιμέλεια – DJ Alex Tousios

Φωτογράφος – Photometro Studio Αντωνίου Δημήτρης

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη Πλαστήρα, Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr