Μία θεματική ναυτική βάπτιση για τον μικρό Κωνσταντίνο!

6182

Κατά καιρούς, έχουμε επισημάνει την μεγάλη μας αγάπη για τις βαπτίσεις.

Για βαπτίσεις, όμως όπως η σημερινή, με ένα υπέροχο ναυτικό θέμα, με έναν γλυκύτατο μπομπιράκο και με δύο ξεχωριστούς γονείς πρώτη φορά θα μιλήσουμε!

Η Τζωρτζίνα Φιτσώρου και ο Χρήστος Τσάτσος, λοιπόν, βάπτισαν τον μικρούλη τους στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σερρών. Από το πλευρό της Τζωρτζίνας και του Χρήστου δεν έλλειπαν και οι νονοί του χαριτωμένου μπόμπιρα, Έλενα Φιτσώρου και Σπύρος Τσουγκάρης, που χάρισαν στο μικρό Κωνσταντίνο το καλύτερο δώρο, το όνομά του.

Την οργάνωση της βάπτισης ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα χαρίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Ως κεντρικό θέμα επιλέχθηκε το ναυτικό θέμα, κι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Μπλε μαρίν και λευκό, ήταν τα χρώματα που πρωταγωνίστησαν στη βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου δίνοντας μία μοναδική θαλασσινή αύρα. Γυάλες με άμμο στα σκαλιά, φάροι, αστερίςς και φαναράκια με καραβάκια, ήταν μόνο μερικά από όσα επιστρατεύτηκαν για να προσδώσουν τον απαιτούμενο ναυτικό χαρακτήρα.

Τα τραπέζια στολίστηκαν με δύχτια, καραβάκια, αστερίες και φάρους ενώ οι καλεσμένοι του μικρούλη Κωνσταντίνου κεράστηκαν μπισκότο χαραγμένο με το αρχικό Κ του μικρού ενώ σε όλους προσφέρθηκαν και μπομπονιέρες πουγκί με ένα υπέροχο μεταλλικό καραβάκι να τις κοσμεί. Από την άλλη, οι μικροί φίλοι του Κωνσταντίνου πήραν και λαχταριστά χωνάκια με ζαχαρωτά για να γλυκαθούν.

Ενώ εκείνο που πραγματικά ξεχώρισε ήταν η κολυμπήθρα η στολισμένη με γιρλάντα από λευκό τριαντάφυλλο και υφάσματα δεμένα με καραβόσκοινο.

Τζωρτζίνα και Χρήστο να σας ζήσει!

Δες ακόμη περισσότερα θέματα σχετικά με το Παιδί, τη Μητέρα και τη Νονά στις αντίστοιχες στήλες μας!


Wedding Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα