Εκπομπή 10η-“With Love, Apostolia” Τι Δείχνει Το Σημείο Συνάντησης Για Το Πρώτο Ραντεβού Σας Στις Σέρρες

1292

Θέματα σαν και αυτό είναι από τα πολύ αγαπημένα μας στο www.ogamosmas.gr. Ο λόγος είναι ότι μας δίνουν απαντήσεις για το πρώτο ραντεβού σας και διαφορετικές οπτικές.

Σίγουρα θα έχεις ζήσει πολλές φορές την εμπειρία του πρώτου ραντεβού. Ναι, αυτή η αμήχανη πρώτη στιγμή που θα βρεθείς μαζί του tetate. Πολλά, λοιπόν, θα μπορούσαν να αποτελούν τα σημεία συνάντησής σας. Από ένα κεντρικό και πολυσύχναστο μέρος μέσα στις Σέρρες έως ένα μικρό μαγαζάκι, που αποτελεί ίσως την  καλύτερη κρυψώνα.

Εμείς, λοιπόν, ανακαλύψαμε τα τέσσερα πιο δημοφιλή σημεία συνάντησης για το πρώτο ραντεβού σας και διαπιστώσαμε τι κρύβεται πίσω από το καθένα.

1. Δημαρχείο Σερρών

Σημείο συνάντησης για κάθε Σερραίο και Σερραία. Βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο αλλά και πολυπερπατημένο πεζόδρομο της πόλης, δίπλα σε μαγαζιά και κοντά σε καφέ και εστιατόρια που μπορούν να αποτελέσουν μέρη για το πρώτο ραντεβού σας. Ο τύπος αυτός, λοιπόν, είναι αρκετά κοινωνικός και να είσαι σίγουρη πως δεν του αρέσει να τον στήνουν. Αν η αργοπορία είναι ένα από τα μειονεκτήματά σου, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον, πρέπει να το παρακάμψεις. Θυμήσου, το μεγάλο ρολόι στην κορυφή του Δημαρχείου βοηθά σε αυτό. Τέλος, μπορείς να έχεις στο μυαλό σου πως ο τύπος αυτός ίσως να αγαπά τον γάμο, και ιδιαίτερα τον πολιτικό για αυτό προετοιμάσου!

πρώτο ραντεβού σας
Δημαρχείο Σερρών

2. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Ένα ακόμη πασίγνωστο σημείο, από το οποίο καμιά μας δεν έχει ξεφύγει. Κεντρικά και ταυτόχρονα μέσα στην κίνηση του δρόμου, δίνει πολλές επιλογές για την μετέπειτα πορεία του ραντεβού σας. Ο τύπος αυτός, λοιπόν, πιθανότατα έχει αυτοκίνητο το οποίο και έχει παρκάρει κάπου εκεί κοντά. Του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη και αν δεν είναι τραπεζικός υπάλληλος τότε σίγουρα είναι παραδοσιακός, ως προς το ποιος κερνά στο πρώτο ραντεβού ή ως προς το ποιος αναλαμβάνει τα οικονομικά ενός γάμου.

πρώτο ραντεβού σας
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

3. Νομαρχία

Διαχρονικό σημείο που συνδέεται με το νεοκλασικό κτίριο. Οι επιλογές πολλές για το σημείο στο οποίο μπορείς να περιμένεις, που όμως όλες στο τέλος οδηγούν στην κεντρική είσοδο με την μεγάλη σκάλα. Ο τύπος αυτός, λοιπόν, είναι αρκετά ρομαντικός αλλά και έξυπνος. Γνωρίζει πως ο χαμηλός φωτισμός του σημείου αυτού, μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για το πρώτο σας φιλί. Για αυτό πρόσεχε, μην σε ξεγελά το αγγελικό του χαμόγελο!

πρώτο ραντεβού σας
Νομαρχία

4. Πλατεία Ελευθερίας

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ιστορικά σημεία της πόλης. Αν όχι χιλιάδες, τότε σίγουρα εκατοντάδες οι φορές που περπάτησες στα δρομάκια αυτής της πλατείας. Ο τύπος αυτός, λοιπόν, εξακολουθεί να είναι παιδί μέσα του και δεν θα διστάσει να στο δείξει με οποιοδήποτε τρόπο. Πολύ πιθανό στο πρώτο σας ραντεβού να έχει μαζί του και κάποιο δώρο για σένα, ίσως ένα λουλούδι. Το σίγουρο είναι πως τρελαίνεται για την πόλη του!

πρώτο ραντεβού σας
Πλατεία Ελευθερίας

Και για το τέλος ένα Extra info:

Μην ξεχνάς πως στο πρώτο ραντεβού σου πρέπει να είσαι το λιγότερο εκθαμβωτική για αυτό φρόντισε να απογειώσεις τόσο το ντύσιμο, όσο και το χτένισμα με το μακιγιάζ σου!