Νυφικά Παπούτσια – Ποια Παπούτσια ΔΕΝ Πρέπει Να Φορέσεις Στο Γάμο Σου

0
2814

Παντρεύεσαι και ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα βάλεις ψηλά ή χαμηλά παπούτσια που θα συνοδέψουν το νυφικό σου. Ιδού η απορία!

Νυφικά δετά παπούτσια

Μπορεί το νυφικό σου να είναι το πρώτο στη λίστα και η πιο δύσκολη επιλογή, ωστόσο και τα παπούτσια θα λέγαμε πως βρίσκονται δίπλα, διότι θα πρέπει να δείχνεις, κομψή, αλλά και άνετη. Μην ξεχνάς, πως αυτή την μέρα θα κουραστείς αρκετά.

Να αναφέρουμε πως το μέρος και η τοποθεσία του μυστηρίου και έπειτα της δεξίωσης παίζουν μεγάλο ρόλο, διότι μία νύφη της πόλης θα προτιμήσει ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο πέδιλο, ενώ μία νύφη στο νησί θα προτιμήσει υπέροχα δετά σανδάλια ή μπαλαρίνες.

Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές και για τις δύο περιπτώσεις, ώστε να το σκεφτείς και να αποφασίσεις αυτό που θα σου ταιριάζει περισσότερο.

Χαμηλά παπούτσια

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Εντυπωσιακά σανδάλια

Ένα πράγμα πρέπει να θυμάσαι ότι τα χαμηλά παπούτσια είναι άνετα και πιθανότατα δεν θα σε αφήσουν με πονεμένα πόδια στο τέλος μία τόσο μεγάλης μέρας.

Ρομαντικά χαμηλά παπούτσια

Είναι επίσης και μια πιο σταθερή επιλογή από τα τακούνια, καθώς θα μπορείς να περπατήσεις και να χορέψεις χωρίς να σκέφτεσαι μήπως σε χτυπήσουν.

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Νυφικά παπούτσια με ξεχωριστές λεπτομέρειες
ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Νυφικά παπούτσια με μεσαίο τακούνι
ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Χαμηλά παπούτσια σε nude αποχρώσεις

Ψηλοτάκουνα παπούτσια

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Νυφικά παπούτσια με glamour λεπτομέρειες

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια αδιαμφισβήτητα είναι θηλυκό και σέξι. Κάτι που σίγουρα επιθυμείς για την εμφάνιση σου, την μέρα του γάμου σου. Καθώς θα ψηλώνει και θα ομορφαίνει τα πόδια σου.

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Κομψά νυφικά παπούτσια

Πρέπει να επιλέξεις ένα σωστό ζευγάρι το οποίο να σου δίνει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ώστε να απολαύσεις το βράδυ με τους καλεσμένους σου. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι τα πόδια σου στηρίζονται καλά στα συγκεκριμένα παπούτσια. Θα πρέπει να έχουν όσο αέρα χρειάζονται για να νιώθεις άνετα.

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Νυφικά παπούτσια με μοναδικό desighn

Τα τακούνια μεσαίου ύψους είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για όσες θέλουν κάποιο ύψος αλλά δεν είναι συνηθισμένες να φορούν τακούνια.

ψηλά ή χαμηλά παπούτσια
Ψηλοτάκουνα παπούτσια σε ασημί αποχρώσεις
Ιδιαίτερα chic νυφικά παπούτσια

Να ξέρεις ότι τα παπούτσια του γάμου είναι μια σημαντική λεπτομέρεια της Νυφικής σας Εμφάνισης. Αναμφισβήτητα όμως η Άνεση είναι το Κλειδί για μια τόσο μοναδική μέρα!