Οι Expert Ομορφιάς Που Αναζητούσες Για Την Πιο Λαμπερή Στιγμή Της Ζωής Σου! (Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Μπαδέκα)

91

To Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα θα σας χαρίσει το απόλυτο beauty makeover για λαμπερό πρόσωπο και σώμα!

Συναντήσαμε τις ιδιοκτήτριες του κέντρου κα. Δέσποινα, Σοφία και Μαρία Μπαδέκα στο χώρο τους και μας αποκάλυψαν μυστικά που κάθε γυναίκα, αλλά και υποψήφια νύφη θα πρέπει να γνωρίζει. Πρόκειται για ένα από τα δυναμικότερα και πιο εξελιγμένα Κέντρα Αισθητικής & Διαιτολογίας στην πόλη των Σερρών.

Οι κατάλληλες θεραπείες για το τέλειο σώμα 

Με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο επάγγελμα το κέντρο διαθέτει μία σειρά εξελιγμένων θεραπειών που θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "BM6na HM παδέκα m Θεραπείες Σώματος Ραδιοσυχνότητες COCOON duotechnology Θεραπεία Cocoon Adipo Wave Κρουστικός Υπέρηχος Κρυολιπόλυση Cryo Cool Max Body Shape RF- RF 311 Ραδιοσυχνότητες Νέας Γενιάς T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.g Inm mpadeka.gr"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BM παδέκα Inbeកpក C3 Adipo Wave Κρουστικός Υπέρηχος A0De wWല Ραδιοσυχνότητες COCOON duotechnology Θεραπεία Cocoon Θεραπείες Σώματος 三I SOONG Mido Κρυολιπόλυση Cryo Cool Max Body Shape RF 311 Ραδιοσυχνότητες Νέας Γενιάς 0 COOL MAX CRYO T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr mpadeka.gr"

BODY SHAPE 311:  Η μέθοδος BodyShape 311 εφαρμόζεται με επιτυχία τόσο στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, όσο και σε περιοχές στο σώμα όπως κοιλιά, περιφέρεια – γλουτοί, εσωτερικό μηρών και γονάτων καθώς και στην δύσκολη περιοχή των χεριών.

Η μέγιστη αξιοποίηση της ενέργειας από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο χωρίς το παραμικρό χάσιμο χρόνου που στην συνέχεια παραμένει σταθερή χωρίς την παραμικρή απώλεια δίνει άμεσο όγκο (plumping) και αποτέλεσμα lift αμέσως μετά την εφαρμογή.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RM Thag παδέκα h×n× Soin Akthe ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ Body Shape RF- -311 Ραδιοσυχνότητες Νέας Γενιάς T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr In mpadeka.gr"

Adipo Wave – Κρουστικός Υπέρηχος: Το Adipo Wave βασίζεται στην τεχνολογία του κρουστικού υπερήχου.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FAM παδέκα OOTN MA3 Θεραπείες Σώματος Adipo Wave Κρουστικός Υπέρηχος w BOOGG kin ADIEVE ADIFOC MAለበN T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr Inm mpadeka.gr"

Κρυολιπόλυση: Το εξελιγμένο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, πηγαίνει 1ο ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου με μία νέα και εκσυγχρονισμένη διαδικασία κρυολιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SM T παδέκα Θεραπείες Σώματος Κρυολιπόλυση Cryo Cool Max COOL MAX CRYO kao 1 Σέρρες 11, mpadeka.gr Παπαπούλου I Λεωνίδα 20432, 23210 www.mpadeka.gr T."

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Θεραπεία Cocoon: Μια πολύ νέα θεραπεία, που υπόσχεται δραστικές λύσεις σε θέματα χαλάρωσης, τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "CD SM δέn 오지 Spage παδέκα CMTROON+ COCCON BGroup Θεραπείες Σώματος Ραδιοσυχνότητες COCOON duotechnology Θεραπεία Cocoon T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr Inam mpadeka.gr"

Θεραπείες προσώπου 

Η έμπειρη ομάδα, σας παρέχει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις πιο καινοτόμες θεραπείες προσώπου που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα και κατ’ επέκταση την ψυχολογία σας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

ACCURETT: Μία προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας για την γρήγορη αποτελεσματική αφαίρεση των δερματικών βλαβών και ατελειών του δέρματος.

Χάρη στο λεπτό και ακριβές ακροφύσιο, παρέχει μία λεπτή στρώση αεριωθούμενου CO2, υψηλής πίεσης, που επιτρέπει στον θεραπευτή να κάνει εφαρμογή με ακρίβεια χιλιοστού, αποφεύγοντας την έκθεση σε υγιή ιστό.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, καλλυντικά και κείμενο

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού.

Micro Needling: Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικρο βελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη δια δερμική μεταφορά μικρο ποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Μεσοθεραπεία με gun: Στο πρόσωπο η μεσοθεραπεία με τη χρήση gun εξασφαλίζει τη βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "HM παδέκα θεραπείες Προσώπου Μεσοθεραπεία με gun T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr mpadeka.gr"

Μεσοθεραπεία με Fraxpeel: Η μέθοδος FRAXPEEL είναι μία εύχρηστη μέθοδος αύξησης των αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Εξελιγμένες υπηρεσίες 

Επιπλέον, ερχόμενοι στον χώρο τους θα ανακαλύψετε το αυθεντικό σύστημα Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, καθώς και την υπηρεσία του Microblading. Η οποία αποτελεί την must επιλογή για καλοσχηματισμένα φρύδια που θα ολοκληρώσουν την δομή του προσώπου σας.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎M ma6eKa παδέκα IGTRE L ל Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτης της εταιρείας Candela Εσύ ακόμη να TO δοκιμάσεις; T. 23210 20432, Λεωνίδα Παπαπαύλου 11, Σέρρες www.mpadeka.gr mpadeka.gr‎"‎

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Wedding Makeup 

H ειδικός Makeup Artist Μαρία Μπαδέκα Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ θα σου χαρίσει ένα αψεγάδιαστο και super fresh αποτέλεσμα στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Η ίδια ακολουθεί πιστά της τάσεις, ώστε να πετύχει με κάθε ακρίβεια το πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "B παδέκα Ruot BridalMakeup Κλείσε ΤΩΡΑ το ραντεβού σου για την νπιολαμερή πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σου! T. 23210 20432 Λεωνίδα Παπαπαύλου 11 Σέρρες www.mpadeka.gr mpadeka.gr"

Brow Lamination

Brow Lamination από την Μπαδέκα Μαρία Makeup Artist ΑΤΕΙΘ.

  • Επαναστατική Ισιωτική Θεραπεία Φρυδιών
  • Αποτελέσματα που διαρκούν 6-8 εβδομάδες
  • Γεμάτο
  • Πλούσιο
  • Φυσικό αποτέλεσμα που θα αγαπήσεις!

Lash Lift

Lash Lift από την Μπαδέκα Μαρία Makeu Artist ΑΤΕΙΘ. Διαμόρφωσε το βλέμμα σου όπως επιθυμείς.

  • Βλέμμα που μαγνητίζει
  • Φυσική ή έντονη καμπυλότητα
  • Διάρκεια Θεραπείας 45′
  • Αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 5 εβδομάδες
  • Φυσικό αποτέλεσμα που θα αγαπήσεις!

Lips Permanent

Lips Permanent Makeup από την Μπαδέκα Μαρία Makeup Artist ΑΤΕΙΘ

  • Επαναπροσδιορίζει το περίγραμμά
  • Βελτιώνει την συμμετρία των χειλιών
  • Αυξάνει τον όγκο χωρίς την χρήση Filler
  • Τονίζει το χρώμα τους

Πλέον δεν θα ανησυχείς αν το κραγιόν σου τρέξει κάτω από την μάσκα ή κατά την διάρκεια του γεύματος!

 

Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, θα το βρεις επί της οδού  Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς 23210 20432, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μπαδέκα Εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής-διαιτολογίας, αλλά και στο website www.mpadeka.gr.