Ο Ανοιξιάτικος Γάμος Της Μαρίνας & Του Διονύση & Η Βάπτιση Της Μικρής Τους Κόρης

1865

Ο Μάιος αποτελεί την εποχή του χρόνου που η φύση μεταμορφώνεται. Τα χώματα αλλάζουν γίνονται πιο φωτεινά, ο αέρας πιο θερμός και κάθε ιστορία αγάπης ξεκινάει!

Μία τέτοια ιστορία θα σας διηγηθούμε σήμερα. Αυτή Της Μαρίνας Σαλαμπάση και του Διονύση Καρπετόπουλου, οι οποίοι ένωσαν την ζωή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάπτισαν την κορούλα τους στις 18 Μαΐου το 2019.

Κουμπάρα του ζευγαριού, αλλά και νονά της μικρής ήταν η αδερφή της νύφης Σαλαμπάση Αθανασία. Διπλός ο ρόλος για την ίδια, που έφερε εις πέρας με μεγάλη συγκίνηση. Τόσο για την αδερφή της, όσο και για την μικρή.

Το Storytelling του ζευγαριού 

Η Μαρίνα μας αποκάλυψε: ”Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του Απριλίου το 2017. Τότε εμένα εκεί λόγω δουλειάς. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινής παρέας αλλά η έλξη υπήρχε από την αρχή. Έτσι, το εγώ έγινε εμείς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Η πρόταση γάμου έγινε στο cityzen με θέα όλη την πόλη στις 1 Αύγουστου το 2017 την ημέρα των γενεθλίων μου. Ο Διονύσης μου έκανε το πιο όμορφο δώρο, αλλά και εγώ του το ανταπέδωσα με ένα ακόμα ομορφότερο… Την επόμενη χρονιά την ημέρα των γενεθλίων του έφερα στο κόσμο την κορούλα μας και έτσι η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε!

Το νυφικό μου ήταν από τον οίκο Novia bella στη Θεσσαλονίκη, ενώ το κουστούμι του Διονύση ήταν από το Sik and Men στις Σέρρες. Το βαπτιστικό πακέτο της μικρής ήταν από την βιοτεχνία Κερατίδης. To manicure μου το επιμελήθηκε η αγαπημένη μου κολλητή και master nail art education Φίλιππα Καβούρα η οποία μένει στην Αθήνα και ήρθε αποκλειστικά για τον γάμο μου.

Η γαμήλια τούρτα ήταν από το Chocolate στη Νιγρίτα. Την οργάνωση και τον στολισμό της εκκλησίας και του κέντρου επιμελήθηκε η Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor, η οποία δημιούργησε το πιο παραμυθένιο σκηνικό τόσο για τον γάμο, όσο και για την βάπτιση.

Στην μουσική επιμέλεια επιλέξαμε ορχήστρα, η οποία απαρτιζόταν από 6 μουσικούς με μεγάλη γκάμα. Ενώ το σαξόφωνο μας συνόδεψε πριν πάμε στον χώρο της δεξίωσης.

Οι συμβουλές της Μαρίνας σε κάθε μέλλουσα νύφη 

Δεν θα πρέπει να αγχώνεται, αλλά να το διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί. Είναι η δική της μέρα! Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ιδέες που μπορεί να υλοποιήσει. Καταρχήν θα πρέπει να ορίσει την βάση της και το πως η ίδια έχει ονειρευτεί την ημέρα του γάμου της και όλα τ άλλα θα έρθουν από μονά τους.

Ο Exclusive Οδηγός “Ogamosmas.gr” μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και να επιλέξω τους επαγγελματίες που επιθυμούσα.

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις: Ο Χειμωνιάτικος Γάμος της Εμμανουέλας & του Julian

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr