Ο Glam Γάμος Του Λάμπρου & Της Άννας Στην Θεσσαλονίκη

2487

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου ήταν καταλυτικός για τον Λάμπρο και την Άννα. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 16 Σεπτεμβρίου το 2018 στον ιερό Ναό Άγιος Αλέξανδρος στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Κουμπάροι του ζευγαριού, οι οποίοι το τίμησαν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα ήταν ο Παπάζογλου Γιώργος και η Τσανικλίδου Όλγα. Η μεταξύ τους σχέση είναι κάτι παραπάνω από αδερφική, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Άννα.

Η πολυτέλεια και η ακρίβεια στην κάθε λεπτομέρεια είναι αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτό τον μοναδικό γάμο.

Η ημέρα του μυστηρίου 

Η προετοιμασία της Άννας ξεκίνησε από νωρίς στο Makedonia palace hotel thessaloniki, με την φίλη και κουμπάρα της να την βοηθάει σε κάθε στάδιο. Το νυφικό της μία ιδιαίτερη δημιουργία από τον οίκο Sposa Moda. Με μακρύ μανίκι, γιακά εντυπωσιακό μπούστο και ζώνη στην μέση έκανε την διαφορά στην εμφάνιση της. Τα νυφικά της παπούτσια ήταν από το κατάστημα Bruno Scarpe, του οποίου η ίδια είναι ιδιοκτήτρια. Ενώ τα αξεσουάρ που επέλεξε, ήταν σκουλαρίκια με πούπουλα και πέρλες. To bridal makeup επιμελήθηκε η Katerina Kakani, η οποία ανέδειξε τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Άννας. Ενώ το haistyling ήταν δημιουργία του Hair Choice. Η εντυπωσιακή κοτσίδα, σε συνδυασμό με τις ανάλαφρες μπούκλες δημιούργησαν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το κουστούμι του Λάμπρου ήταν από το κατάστημα Madejro Uomo με στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει. Σε μαύρη απόχρωση με λεπτομέρειες στην γραβάτα, αλλά και στο γιλέκο που έδιναν την πολυτέλεια που χρειαζόταν.

Τα φωτογραφικά κλικ της ημέρας επιμελήθηκε το The Gallery Photography Cinematography, το οποίο απαθανάτισε με ακρίβεια κάθε συναίσθημα και χαμόγελο του ζευγαριού.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Ktima Myronidi, σε ένα καταπράσινο χώρο κοντά στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Οι καλεσμένοι τίμησαν το ζευγάρι και έζησαν μία μαγευτική βραδιά που θα θυμούνται για πάντα. O άνθρωπος που έδωσε το ρυθμό στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα ήταν ο Dj Kostas Digkas, ο οποίος μετέτρεψε την δεξίωση στο καλύτερο wedding party.

Την οργάνωση και τον στολισμό του μυστηρίου ανέλαβε το Koufetoulini by Efi, το οποίο χάρισε την πολυτέλεια και την φινέτσα που ήταν απαραίτητη. Οι αποχρώσεις του λευκού και του ασημί κυριαρχούσαν στις επιλογές του ζευγαριού.

Η συμβουλή της Άννας σε κάθε υποψήφια νύφη

Η ηρεμία είναι το καλύτερο συστατικό για αυτή την λαμπερή και ξεχωριστή ημέρα.

Το honeymoon

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού μας ήταν το Μαϊάμι /  Manhattan. Ήταν ένας μαγικό ταξίδι που και οι δύο θέλαμε να πραγματοποιήσουμε.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr