Ο Απόλυτος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ελένης Και Του Κωνσταντίνου

3691

Ο Φθινοπωρινός γάμος είναι μία ιδιαίτερη επιλογή για κάθε ζευγάρι. Σήμερα, το ogamosmas.gr, φιλοξενεί έναν πανέμορφο γάμο της εποχής, ο οποίος θα σας εμπνεύσει! Η Ελένη μοιράστηκε μαζί μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου της κι εμείς με αγάπη δημιουργήσαμε το δικό της αφιέρωμα γάμου!

Ένας γάμος με άρωμα Φθινοπώρου

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, ο Κωνσταντίνος Μπακιρτζής ήταν συνεπής στο ραντεβού ζωής με την Ελένη Λάντου, ή αλλιώς με την Ελένη της καρδιάς του. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Νέο Σκοπό Σερρών. Ο πολύ καλός φίλος του ζευγαριού Γιάννης Μαρίνης, ήταν ο άνθρωπος που τους ένωσε με δεσμούς ζωής.

Η σχέση τους ήρθε ως συνέχεια της μακροχρόνιας γνωριμίας τους, καθώς το ζευγάρι διατηρούσε φιλικές σχέσεις για χρόνια. Ο ερχομός του παιδιού του, έδειξε και στους δύο τον δρόμο του γάμου, γεγονός που επισφράγισε με τον ομορφότερο τρόπο την αγάπη τους.

Οι λεπτομέρειες της οργάνωσης

Οι προετοιμασίες για την οργάνωση του γάμου, ήταν αρκετές! Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, αποζημίωσε το ζευγάρι. Ο στολισμός ανατέθηκε στην Πασχαλία Τσιούλκα από το κατάστημα Υάδες. Όσον αφορά στο νυφικό χτένισμα, η Έλενα εμπιστεύτηκε τη Μαρία Γιαπουτζή, ενώ το μακιγιάζ της ανέλαβε η Στέλλα Μυτηλινού-Χαμάλη.

Το  νυφικό της Έλενας, ήταν από τον οίκο Demetrios, ενώ το κοστούμι του Κωνσταντίνου από το Ορόσημο. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος και Μένια. Ο DJ Panos Piretzis ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων, κυρίως με ελληνικές επιλογές.

Τα ομορφότερα κλικ της ημέρας!

Ο Χρήστος Αντωνίου και το Photometro Studio, εξασφάλισαν πανέμορφες εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Η Έλενα με τον γιο της κατά την προετοιμασία / Χρήστος Αντωνίου

Το μυστήριο

Ο στολισμός της εκκλησίας / Χρήστος Αντωνίου
Ο στολισμός της εκκλησίας / Χρήστος Αντωνίου
Αναμένοντας τη νύφη, ο γαμπρός με την οικογένειά του / Χρήστος Αντωνίου

Η Έλενα, αναπολώντας  τις στιγμές του γάμου της, θεωρεί πως μία από τις πιο έντονες σκηνές ήταν η παρουσία του σαξοφωνίστα έξω από την εκκλησία. Ο Χρήστος Μπούσδρος, συνόδεψε μελωδικά την είσοδο της νύφης με το soundtrack του τιτανικού. Ήταν μία έντονη και παράλληλα συγκινητική στιγμή. Ο γάμος της, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ήταν πριγκιπικός. Όπως ακριβώς τον φαντάστηκε.

Το ζευγάρι έξω από την εκκλησία / Χρήστος Αντωνίου
Οικογενειακή Φωτογραφία αμέσως μετά τον γάμο / Χρήστος Αντωνίου
Το ζευγάρι με τους γονείς του Κωνσταντίνου / Χρήστος Αντωνίου
Το ζευγάρι με τους γονείς της Ελένης / Χρήστος Αντωνίου

Η δεξίωση

Next day φωτογράφιση

Ένα θαυμάσιο τοπίο με υπέροχα χρώματα αποτέλεσε το ιδανικό φόντο για αυτή τη φωτογράφιση.

Όσον αφορά στη συμβουλή της Έλενας, προτείνει σε όλες τις νύφες να αποβάλουν το άγχος και να το ζήσουν. Επίσης, προτρέπει όλες τις γυναίκες να συμβουλευτούν το ogamosmas.gr, καθώς η ίδια βρήκε χρήσιμες συμβουλές για τον γάμο της!

 

Το ρομαντικό video

Η ρομαντική ιστορία αγάπης της Έλενας και του Κωνσταντίνου ξετυλίγεται με τον πιο όμορφο τρόπο μέσα από το παρακάτω βίντεο που επιμελήθηκε ο φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου. Απολαύστε το…

H Έλενα και o Κωνσταντίνος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

Wedding Party: Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος και Μένια
Wedding DJ: Panos Piretzis

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Ο Γάμος της Αλεξάνδρας και του Δημήτρη
  2. Ο Γάμος της Μαρίας και του Αστέριου
  3. Ο Γάμος της Ελένης και του Κωνσταντίνου