Ταξιδεύουμε Στην Κύπρο Και Στον Γάμο Της Ραφαηλίας & Του Κωνσταντίνου

374

Σήμερα το ταξίδι μας πραγματοποιείται στην πανέμορφη Κύπρο στις αρχές του καλοκαιριού. Σε μία ρομαντική τελετή με δύο υπέροχους πρωταγωνιστές.  

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Στυλιανού και την Ραφαηλία Ζαβρού. Που έδωσαν το πιο μοναδικό ραντεβού της ζωής τους στις 8 Ιουνίου το 2019 στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Κύπρο. Ο Ρομαντικός Γάμος

Το ζευγάρι ενώθηκε σε μία ρομαντική τελετή όπου οι αποχρώσεις του λευκού, αλλά και οι φυσικοί τόνοι κυριαρχούσαν. Δίπλα τους σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα οι κουμπάροι τους. Ο Στέφανος φίλος του Κωνσταντίνου και η Ήρα ξαδέρφη, αλλά και καλύτερη φίλη της Ραφαηλίας.

Οι στιγμές που θα μείνουν αναλλοίωτες 

Η Ραφαηλία μας εκμυστηρεύτηκε τις πιο έντονες στιγμές τους! Η γνωριμία μας ήταν μοιραία. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Δεν χρειάστηκε πολύ, κοίταξε ο ένας τον άλλο στα μάτια και αυτό ήταν… ξέραμε ότι ήταν ο ένας το μισό του άλλου!

Η πρόταση γάμου έγινε το Δεκέμβριο του 2018. Πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσουμε και να χαζέψουμε τις βιτρίνες που ήταν τόσο όμορφα και στολισμένα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έπειτα πήγαμε να φάμε και όταν άρχισε να βραδιάζει μου πρότεινε ο Κωνσταντίνος να περπατήσουμε στη παραλία και να πιούμε τον ζεστό μας καφέ. Όπως περπατούσαμε κάτω από το φως του φεγγαριού ο Κωνσταντίνος μου έκανε την πρόταση και εγώ είπα το μεγάλο ΝΑΙ!

Η οργάνωση του μυστηρίου 

Το νυφικό μου ήταν δημιουργία της Maria Efstratiou σε ίσια γραμμή και κεντημένο με πολύτιμες πέτρες που το έκαναν ξεχωριστό. Το make up ήταν επιμέλεια της Elena Achilleos. Επιλέξαμε φυσικές αποχρώσεις με έντονο κόκκινο κραγιόν. Ενώ το wedding hair ήταν επιμέλεια της Xenia’s Hairdressing Salon Xenia Fylaktou. Οι ανάλαφρες μπούκλες πρωταγωνιστούσαν ενώ στο επάνω μέρος επιλέξαμε να τοποθετήσουμε μία στέκα με λευκές πέρλες που ταίριαζε απόλυτα με το σύνολο. 

Το κουστούμι του Κωνσταντίνου ήταν από το κατάστημα KOUROSS. Οι αποχρώσεις του μπεζ σε συνδυασμό με την βεραμάν γραβάτα, αλλά και το μαντήλι του ήταν ιδανική επιλογή για την εποχή. 

Την οργάνωση και την επιμέλεια του γάμου ανέλαβε η ταλαντούχα Valanto Efstratiou, η οποία απέδωσε αυτό ακριβώς που είχαμε ονειρευτεί. Wedding & video photographer ήταν ο καταπληκτικός Haris Neofytou HarNeo. Ο οποίος απαθανάτισε στον φακό του κάθε στιγμή από την υπέροχη ημέρα μας. Τα κεράσματα και η τούρτα ήταν δημιουργίες του To Kerastiko και του Papantoniou Bakeries αντίστοιχα

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Aquamare Beach Hotel & SPA. Ένα μαγικό χώρο που φιλοξένησε τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Dj της βραδιάς ήταν ο DjAris Newman ο οποίος δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα κάνοντας την δεξίωση ένα μεγάλο party που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την χορογραφία μας επιμελήθηκε ο Angelis Panayi. Πυροτεχνήματα Pyrotexcyprus Fireworks & Special Effects. Γέμισαν τον ουρανό δημιουργώντας το πιο παραμυθένιο σκηνικό. 

Η πιο δυνατή ανάμνηση 

Εκείνο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου είναι η στιγμή που είδα τον Κωνσταντίνο γαμπρό να με περιμένει κρατώντας την ανθοδέσμη έξω από την εκκλησία!

Η συμβουλή μου στις μέλλουσες νύφες είναι να μην αγχωθούν καθόλου και να απολαύσουν τη κάθε στιγμή. Με σωστό προγραμματισμό και επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων θα μπορέσουν να πετύχουν το γάμο των ονείρων τους!

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού μας είχε προγραμματιστεί για τη Νέα Υόρκη όμως μετατέθηκε για αργότερα λόγω εγκυμοσύνης!

Η βοήθεια του Ogamosmas.gr 

Ο Exclusive Οδηγός “Ogamosmas.gr” με βοήθησε να εμπλουτίσω τις ιδέες μου για ένα όμορφο και παραμυθένιο γάμο.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr