Wedding & Baptism Day Για Την Ελευθερία Και Τον Λευτέρη Στην Θεσσαλονίκη

1687

Η Ελευθερία και ο Λευτέρης αποφάσισαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μια φθινοπωρινή μέρα του 2020, στην όμορφη  Θεσσαλονίκη.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μετά και την γέννηση του παιδιού τους επέλεξαν την ίδια μέρα του γάμου τους να τελέσουν και την βάπτιση του μικρού τους γιού, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η μέρα ξεχείλιζε από ευτυχία, χαμόγελα και ρομαντισμό! Οι όμορφες φωτογραφίες από το Pinhole Studio αποτυπώνουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές του ζευγαριού που σίγουρα θα θυμάται για πάντα!

Η νύφη μας εκμυστηρεύτηκε: “Παντρευτήκαμε στις 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστόφορου Θεσσαλονίκης. Γνωριστήκαμε ένα καλοκαίρι στη Θάσο. Είχα πάει για σεζόν κι από τότε έγινα… ερωτική μετανάστρια. Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα που κλείναμε δυο χρόνια σχέσης, όταν μου έδωσε το δαχτυλίδι κι ένα γράμμα που έλεγε πως θέλει να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας…”

Η Ελευθερία φόρεσε ένα χειροποίητο νυφικό, από σιφόν με βαθύ v-neckline και Bohemian δαντέλα , που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ίδια στο ατελιέ “Dora Cavazi”.

Το μυστήριο

Ο γαμπρός φορώντας ένα μοντέρνο μπλε καρό σακάκι με λευκό παντελόνι, από το κατάστημα “Instante”, έφτασε στην εκκλησία κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω σε μια κόκκινη ducati μηχανή.

“Η στιγμή που κατέβηκα από το αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, ενώ απέναντι έβλεπα το Λευτέρη να περιμένει μαζί με το γιό μας, ήταν κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα!” μας είπε η νύφη.

“Σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής μας κουμπάροι μας ήταν η αγαπημένη μου φίλη και συμφοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο, Βανέσα Παπαδόπουλου και ο φίλος του Λευτέρη από το στρατό, Ανέστης Πετράκης,” μας είπε η Ελευθερία.

Η βάφτιση

Μετά την όμορφη τελετή και ένωση των δύο γονιών ακολούθησε μια πολύ όμορφη βάπτιση που ολοκλήρωσε τις τόσο σημαντικές στιγμές μιας ζωής.

Από το πλευρό της Ελευθερία και του Λευτέρη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πολύ καλοί φίλοι τους και  νονοί του νεοφώτιστου, Ανέστης Πετράκης και Έλενα Λεονταρίδου, που του χάρισαν το καλύτερο δώρο, το όνομά του.

Η αίθουσα δεξίωσης

Μετά την διπλή τελετή γάμος- βάφτιση ακολούθησε μια υπέροχη δεξίωση στο Κτήμα “ΝΟΤΟ” στη Θεσσαλονίκη, όπου γιόρτασαν αυτή την διπλή χαρά μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα. Η διακόσμηση του χώρου ακολούθησε ένα elegant στυλ με πανέμορφες dusty pink και λευκές ανθοσυνθέσεις να στολίζουν το χώρο με φόντο το νερό της πισίνας και το καταπράσινο τοπίο του κτήματος. Η χαρά και η συγκίνηση είναι εμφανής στα πρόσωπά της Ελευθερίας και του Λευτέρη όταν κράτησαν στα χέρια τους το νεοφώτιστο γιό τους χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα! Απολαύστε όλες τις λεπτομέρειες μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες!

“Μία από τις πιο αγαπημένες μας στιγμές ήταν όταν μπήκαμε στη δεξίωση και χορέψαμε!”

Η Next Day φωτογράφιση

Οι νεόνυμφοι επέλεξαν να πραγματοποιήσουν μια όμορφη next day φωτογράφιση μαζί με το νεοφώτιστο γιό τους, σε ένα μαγευτικό τοπίο στη παραλία, αξιοποιώντας τη φυσική ομορφιά, ως το ιδανικό φόντο για να αποτυπώσουν την αγάπη τους. Ο φωτογράφος τους, Μανωλίτσης Παναγιώτης, κατάφερε να απαθανατίσει τόσο την σαγηνευτική ομορφιά του τοπίου όσο και την ομορφιά και ευτυχία του ζευγαριού!

Συμβουλή νύφης σε μία μέλλουσα νύφη: “Να μην έχει καθόλου άγχος γιατί όλα θα είναι υπέροχα! Αν έχεις καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια τότε όλα καλά θα πάνε.”

Πανέμορφο video γάμου-βάπτισης

Το ερωτευμένο ζευγάρι κράτησε ζωντανές τις στιγμές αυτής της όμορφης μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του Pinhole Studio γεμίζοντας το βίντεο γάμου – βάπτιση με μοναδικά στιγμιότυπα. Πάρτε μια γεύση από αυτή την διπλή γιορτή!

Την ομορφιά του γάμου σας επισφράγισε η βάπτιση του μωρού σας. Ogamosmas σας εύχεται να είστε όλοι ευτυχισμένοι! Να ζήσετε μια ζωή ονειρεμένη, γεμάτη υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη!

The Wedding Professionals

Νυφικό Φόρεμα – Aτελιέ Dora Cavazi, Θεσσαλονίκη

Μακιγιάζ – Χριστίνα Κυμπριτζή,

Χτένισμα – Κομμωτήριο Αγγελική , Δελφών

Γαμπριάτικο κουστούμι – Κατάστημα Instante,  Καλαμαριά

Γαμήλια Τούρτα – Ζαχαροπλαστείο  “Μίλτος”

Αίθουσα Δεξίωσης –  “NOTO Finevents”, Θεσσαλονίκη

Μουσική Επιμέλεια – Άλκης Groom

Στολισμός εκκλησίας, αμαξιού, μηχανής – “NOTO Finevents”, Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος – Pinhole Studio, Παναγιώτης Μανωλίτσης

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Πανέμορφος Ρομαντικός Γάμος Στη Λίμνη ΠλαστήραΟ Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr