Ο Υπέροχος Γάμος Της Μαρίας Και Του Γιάννη!

5397

Ο σημερινός μας γάμος είναι ιδιαίτερος, πρωτότυπος και απόλυτα ξεχωριστός και σε αυτό οφείλονται οι δύο πρωταγωνιστές του η Μαρία και ο Γιάννης!

υπέροχος γάμος

Πρόκειται για έναν όμορφο γάμο της πόλης, ο οποίος πραγματικά θα σου χαρίσει μεγάλη έμπνευση. Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

Ο λόγος για τη Μαρία Κούτλου και το Γιάννη Λεβέντη, που το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

υπέροχος γάμος

Από το πλευρό της Μαρίας και του Γιάννη δε θα μπορούσα φυσικά να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι. Οι κουμπάροι τους Βασιλική Τζώρτζη και Όλγα και Θέμης Σωτηρίου. Που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το όμορφο ζευγάρι στην πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής, στο γάμο τους.

υπέροχος γάμος

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά υπέροχος και αυτό οφείλεται στην εκθαμβωτική νύφη, στον κομψότατο γαμπρό. Καθώς και στη φοβερή γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε. Στη συνέχεια στην οποία το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

υπέροχος γάμος

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες κράτησαν αμείωτο το κέφι τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά πραγματικά ήταν απίθανη!

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων. Διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Η Μαρία και ο Γιάννης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

 

Wedding Professionals
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας