ΠΑΙΔΙ: 3 Προτάσεις Για Τον Πιο Ιδιαίτερο Βαπτιστικό Σταυρό (Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος)

2252

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι ένα κόσμημα με θρησκευτικό συμβολισμό. Αγοράζεται από τον νονά ή την νονά, γι’ αυτό και η επιλογή του χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι πως θα τον φοράει για μία ζωή. Η επιλογή σας θα πρέπει να είναι minimal, ιδιαίτερη και κομψή.

Ο Χατζηδημητρίου Στέφανος & το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας δημιουργούν τις πιο ιδανικές επιλογές για το βαφτιστήρι σου.

Ο ίδιος μας προτείνει 3 χειροποίητες δημιουργίες που διαφέρουν, καθώς η εξειδίκευση του στο σχεδιασμό του σταυρού είναι μεγάλη.

Χρυσός 

Απλές, λιτές γραμμές που συνδυάζονται απόλυτα σε ένα κόσμημα μοναδικό. Το χρυσό κυριαρχεί και στο κόσμημα και στην αλυσίδα. Η λάμψη και πολυτέλεια για το πρώτο κόσμημα του παιδιού σας.

Χρυσός

Συνδυασμός Υλικών & Τεχνικών 

Η χάραξη του ονόματος στο σταυρό είναι μία τεχνική που κάνει τον ίδιο να ξεχωρίζει. Το βαφτιστήρι σας θα έχει για πάντα χαραγμένο το όνομα του στο πιο ιδιαίτερο κόσμημα. Οι υφές συνδυάζονται με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ασήμι και χρυσός δένουν αρμονικά.

Συνδυασμός Υλικών & Τεχνικών

Χρυσός & λάμψη 

Ένας σταυρός για την μικρή σου βαφτιστήρα. Λαμπερός και ιδιαίτερος. Χρυσός και πέτρες συνθέτουν το πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Χρυσός & λάμψη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και κατασκευή των δικών σας κοσμημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΕργαστήριοΧρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος επί της οδού Ν. Νικολάου 15 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 697 590 1690, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Εργαστήριο Χρυσοχοΐας «Χατζηδημητρίου Στέφανος».