BRIDAL DRESS: 3+1 Νυφικά Που Επέλεξαν Οι Πιο Εντυπωσιακές Νύφες Της Πόλης Tων Σερρών (Fashion Brides)

1594

Νυφικά φτιαγμένα με υψηλή ποιότητα και φινέτσα, που απογείωσαν την εικόνα των νυφών της πόλης!

Μοναδικότητα, δημιουργικότητα και λάμψη. Αυτά ήταν τα κοινά ”συστατικά” στα νυφικά φορέματα που επέλεξαν οι υποψήφιες νύφες.

Συστατικά που βρίσκονται στο κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides. Η προσωπικότητα κάθε νύφης βρίσκεται εδώ, σε ένα νυφικό φόρεμα… Έντονη, σικ, ρομαντική, αλλά και πιο stylish θα ανακαλύψει αυτό που αναζητά.

3+1 από τις πιο λαμπερές νύφες των Σερρών επέλεξαν την Fashion Brides και εμείς δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στην πολυτέλεια που χαρακτήριζε την εμφάνιση τους, σε αυτή την τόσο μοναδική στιγμή!

Το πριγκιπικό νυφικό της Χριστίνας

Δαντέλα, εντυπωσιακό μπούστο, μανίκια που αγκάλιαζαν άψογα τα χέρια της Χριστίνας και ένα μακρύ φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή ουρά! Πριγκιπικό και απόλυτα ταιριαστό στην ίδια και στο στυλ της. Τέλος, η κορώνα που επέλεξε να στολίσει τα μαλλιά της αναδείκνυε τις εντυπωσιακές μαύρες μπούκλες της.

Το πριγκιπικό νυφικό της Χριστίνας

Το ρομαντικό νυφικό της Έλενας 

Το ρομαντικό νυφικό της Έλενας 

Η Έλενα κινήθηκε σε πιο ρομαντικούς τόνους. Το μπούστο της ήταν όλο κεντημένο με εντυπωσιακές πέτρες και ένα ”V” συμπλήρωνε την εικόνα της. Το φόρεμα της κατέληγε σε μία μακρυά φούστα με τούλια που τόνιζε ακόμη περισσότερο την ρομαντική της εικόνα. Να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στο δαντελένιο πέπλο της που στόλιζε εξαιρετικά τα μαλλιά της.

Το παραδοσιακό νυφικό της Ελισάβετ 

Σύγχρονος δυναμισμός, έντονη παράδοση και διαχρονικής φινέτσα στο φόρεμα που επέλεξε η Ελισάβετ. Ανάλαφρες γραμμές, μεταξωτά υφάσματα, και κρύσταλλοι της χάρισαν την πιο λαμπερή εικόνα. Εντυπωσιακή μέση που κολάκευε μοναδικά το σώμα της και ένα ανάλαφρο πέπλο που συμπλήρωνε την εικόνα.

Το παραδοσιακό νυφικό της Ελισάβετ 

To Stylish νυφικό της Νατάσας 

Η Νατάσα επέλεξε το νυφικό που αγκάλιαζε απόλυτα τις καμπύλες του σώματος της, δημιουργώντας την ιδανική εικόνα! Η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων στα νυφικά φορέματα. Ένα κεντητό μπούστο που τόνιζε μοναδικά το σώμα της και το στεφανάκι στα μαλλιά της ολοκλήρωνε αρμονικά την εικόνα της.

To Stylish νυφικό της Νατάσας 

Τις Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, θα τις βρεις επί της οδού Μεραρχίας 119, Σέρρες ή μπορείς να επικοινωνήσεις για ραντεβού στο (+30) 23210 65096  (+30) 23210 55949, αλλά και στα social media Website www.fashionbrides.gr |facebook Fashion Brides .