Η Βάπτιση Του Κωνσταντίνου Με Θέμα Το Αρκουδάκι Σε Μπλε & Χρυσές Αποχρώσεις

994

Η βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου έγινε στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη στις 24 Οκτωβρίου του 2020 και έχει ως θέμα το αρκουδάκι σε αερόστατο. 

Γαλάζιες και λευκές αποχρώσεις επέλεξαν η Ντίνα και ο Μάριος, οι γονείς του μικρού πρωταγωνιστή, για μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε όλο το σκηνικό! “Η βάφτιση του παιδιού μας ήταν μία από τις πιο υπέροχες και όμορφες στιγμές τις ζωής μας! Επιλέξαμε αυτή την ημέρα για την βάπτισή του, γιατί ο μικρός μας Κωνσταντίνος στις 24 Οκτωβρίου έκλεινε  τους επτά μήνες. Θέλαμε έτσι να το γιορτάσουμε δίνοντάς του το όνομα και κάνοντάς τον Χριστιανό!” μας είπε η μητέρα.

Η μητέρα μοιράστηκε μαζί μας: «Το όνομα του παιδί μας επιλέχτηκε από το όνομα του παππού του, δηλαδή από τον πατέρα του Μάριου.»

“Νονές του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου ήταν η Ερασμία και η Κατερίνα, ξαδέρφες του Μάριου.”

Η Δεξίωση

Την προσοχή μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή το εντυπωσιακό Candy table που στήθηκε στο χώρο της δεξίωσης από την event planner Βαλάντω Ευστρατίου, το οποίο αποτέλεσε μοναδικό σκηνικό για τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Το όνομα του νεοφώτιστου γράφτηκε με γαλάζια γράμματα σε μια εντυπωσιακή gold αψίδα που διακοσμήθηκε με αμέτρητα μπαλόνια σε χρυσό, γαλάζιο και λιλά χρώμα. Κεντρικό στοιχείο, μια υπέροχη διώροφη τούρτα σε λευκό και γαλάζιο, διακοσμημένη με sugar αρκουδάκια και αερόστατα. Κάθε λογής γλυκές λιχουδιές από cake pops και cup cakes μέχρι donuts Wall, καραμελίτσες και μπισκοτάκια με παιχνιδιάρικα σχέδια προσκαλούσαν μικρούς και μεγάλους να τα δοκιμάσουν.

Τα τραπέζια της δεξίωσης διακοσμήθηκαν με υπέροχα tableware σε γαλάζιες αποχρώσεις και λούτρινα αρκουδάκια, που αναπαριστούσαν το θέμα της βάπτισης. Η διακόσμηση ολοκληρώνονταν με γαλάζια κεράκια και με υπέροχα μπουκετάκια από λιλά ορτανσίες και φρέσκα λουλούδια, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο ονειρεμένο!

Συμβουλή μητέρας: “Να κάνετε την βάπτιση του παιδιού σας όπως την ονειρεύεστε για να σας μείνει αξέχαστη σε εσάς, στους συγγενείς και τους φίλους σας. Να τα διαλέξετε όλα με ηρεμία, χωρίς άγχος και όλα θα είναι τέλεια!”

Η έμπνευση από το “Ogamosmas.gr” 

Ο Exclusive οδηγός ogamosmas.gr με ενέπνευσε με τις ιδέες του. Μέσα από το ogamosmas επέλεξα το design και τα χρώματα της βάπτισης του Κωνσταντίνου μας, για να την κάνω όπως την ονειρευόμουνα!” μας εκμυστηρεύτηκε η Ντίνα.

Ogamosmas.gr εύχεται τα μόνα δάκρυα που θα τρέξουν στα μαγουλάκια του Κωνσταντίνου, να είναι μόνο από χαρά και ευτυχία!

The Christening Professionals:

Στολισμός Εκκλησίας & Αίθουσα Δεξιώσεων – Βαλάντω Ευτρατίου

Γλυκά Candy Table – Γλυκιά Τέχνη Βενιζέλα

Βαπτιστικά Ενδύματα – Mayoroal

Παιδικές Μπομπονιέρες – Wish Box

Μπομπονιέρες – Nafsika Andreou

Κεραστικά – Foumo Pandora

Fotographer – PhotoPapis & Sons

Αίθουσα Δεξιώσεων – Angelika στην Χλώρακα Πάφου

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την ονειρεμένη βάπτιση της Πωλίνας, την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail:info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr