Πανέμορφος Ανοιξιάτικος Γάμος Στην Πάφο Για Την Μαριαλένα Και Τον Ανδρέα

4103

Σήμερα ταξιδεύουμε στην πανέμορφη Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο.

Ο λόγος για τον λαμπερό και παραμυθένιο γάμο του Ανδρέα Ασσιώτης & της Μαριαλένας Παυλάρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην ερωτική Θεσσαλονίκη, όπου και οι δύο πέρασαν τα φοιτητικά τους χρόνια κατά την περίοδο 2010-2014. Ο Ανδρέας σπούδαζε γεωπόνος, ενώ η Μαριαλένα μαιευτική. Η γνωριμία τους έγινε μέσα από κοινές παρέες και εξόδους στην όμορφη συμπρωτεύουσα. Όπως μας αναφέρει και η ίδια: <<Η πόλη του έρωτα δεν άργησε να μας φέρει κοντά και εκ τότε γίναμε ζευγάρι.>>

<<Η πρόταση γάμου έγινε τον Ιούνιο του 2015 στον Πρωταρά. Μέτα από ένα ρομαντικό δείπνο, ο Ανδρέας μου πρότεινε να πάμε για cocktails σε ένα μπαράκι με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθώς περπατούσαμε στη θάλασσα υπό το φως της πανσέληνου ο Ανδρέας αγχωμένος γονάτισε και βγάζοντας το μονόπετρο μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του. Εγώ πάγωσα αφού δεν το περίμενα και συνάμα γελούσα και έκλαιγα από την χαρά μου. Ο Ανδρέας καταυδρωνένος και σοβαρός με ξαναρώτησε και αφού αγκαλιαστήκαμε του είπα ένα μεγάλο το μεγάλο ”ΝΑΙ”>>.

Στις 25/05/2019 στο παραθαλάσσιο, ειδυλλιακό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Πάφο πραγματοποιήθηκε το μυστήριο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νικόλας Λοίζου ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα από τον καιρό των σπουδών τους στη Θεσσαλονίκη και η Άντρια Διονυσίου αδελφική φίλη της Μαριαλένας.

Μετά το πέρας του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στο Aliathon Resort, ένα μοναδικός χώρος που φιλοξένησε όλους του καλεσμένους του ζευγαριού. Wedding planer και διακοσμήτρια του μυστηρίου ήταν η Ευαγγελία Κυρίτση φίλη του ζευγαριού και η Βαλάντω Ευστρατίου αντίστοιχα, οι οποίες δημιούργησαν τις πιο μοναδικές συνθέσεις για το πιο παραμυθένιο σκηνικό. Wedding photographer ήταν ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Λάρκος ο οποίος απαθανάτισε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού.

Το πριγκιπικό χτένισμα της Μαριαλένας επιμελήθηκε το Valanto’s Hair & Make-up Saloon.  Το λαμπερό μακιγιάζ ήταν επιμελημένο από την Make Up Artist, Antria Maria Grigoriou η οποία τόνισε με επαγγελματικό τρόπο το όμορφο πρόσωπο της Μαριαλένας.

Το Oh Snap Photobooth Cyprus βρισκόταν εκεί για τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες των καλεσμένων μαζί με το ζευγάρι. Tα προσκλητήρια του ζευγαριού επιμελήθηκε το Desway Wedding & Christening Invitations και η Αναστασία Στυλιανού.

Wedding Dj ήταν ο μοναδικός PIZEL, Georgiades Djpizel Panayiotis ο οποίος δημιούργησε την δεξίωση σε ένα μεγάλο party το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Pyrgos Fireworks έδωσε λάμψη στην στιγμή του ζευγαριού με τα φανταστικά πυροτεχνήματα. Η Marina Theofilou ήταν η χορογράφος και ξαδέρφη του ζευγαριού, η οποία δίδαξε στο ζευγάρι τον πρώτο του χορό.

Το χρυσοχοείο Ολύμπιος στην Λευκωσία δημιούργησε της μοναδικές βέρες του ζευγαριού με πολύ αγάπη και ταλέντο. Τις μπομπονιέρες του ζευγαριού επιμελήθηκε το Othonos shop δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό αναμνηστικό. Τις μπομπονιέρες κατά την προετοιμασία της νύφης στο σπίτι δημιούργησε η Mary Theofilou θεία της Μαριαλένας. Χαρακτηριστικό τους ήταν το ρομαντικό στοιχείο.

Το ενδυματολογικό κομμάτι του Ανδρέα ήταν από το κατάστημα Posh Boutique. Το γαμπριάτικο κουστούμι, αλλά και τα παπούτσια του. Επιλογές, που έδιναν κύρος και πολυτέλεια στην εμφάνιση του.

Το νυφικό της λαμπερής Μαριαλένας ήταν δημιουργία της Marina Strouthou Savva ( Fashion Designs by “Marina”) με ύφασμα από τον Γιώργο Καρακουτα ( Υφάσματα Βλαχογιάννης) του οίκου” BERTA, ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού από την Θεσσαλονίκη. Όπως μας αναφέρει η Μαριαλένα: <<ήταν ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί>>. Τα νυφικά παπούτσια ήταν custome made από την DIANA T. handmade shoes & accessories.

Τα λαμπερά κοσμήματα της νύφης ήταν χρυσά με διαμάντια και μαργαριτάρια, τα οποία ήταν οικογενειακά κειμήλια. Ενώ το ρολόι του γαμπρού ήταν του οίκου Calvin Klein οικογενειακό δώρο. Τα λαχταριστά κεράσματα, αλλά και η γαμήλια τούρτα ήταν επιμέλεια του LetThemEatCake και της Souzana Anastasi.

<<Από την ημέρα του γάμου μου θα θυμάμαι την μεγάλη χαρά και συγκίνηση που είχα από το πρωί. Ήταν μια μέρα γεμάτη δυνατά συναισθήματα με αγαπημένους μας ανθρώπους οι οποίο συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην πιο ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Επιπλέον, όλους τους φίλους μας, οι οποίοι ταξίδεψαν από μακριά για να είναι μαζί μας την ξεχωριστή αυτή ημέρα και όλους όσους μας τίμησαν και μας χάρισαν εγκάρδια την αγάπη τους. Θυμάμαι το ξέφρενο τρελό γλέντι μας που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλύτερο και πιο δυνατό κομμάτι που θα θυμάμαι ήταν την ώρα που ο μπαμπάς μου με παρέδωσε στον άντρα της ζωής μου. Και με το πιο γλυκό φιλί που μου έδωσε ποτέ προχωρήσαμε στο εκκλησάκι και ενωθήκαμε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την ευλογία του θεού για πάντα!>>

Η συμβουλή της για όλες τις μέλλουσες νύφες είναι: <<Ζήστε τη στιγμή και κάντε τα όλα. Μην βάλετε όρια, μην επηρεαστείτε από άλλους. Ζήστε τον γάμο σας όπως τον ζήσαμε και εμείς γιατί αυτές οι στιγμές στη ζωή έρχονται λίγες φορές. H απόφαση για κοινή ζωή δεν είναι εύκολο πράγμα. Οφείλει να είναι συνειδητή και οι δύο αυτοί άνθρωποι να γνωρίζουν πως θα υποχωρήσουν, θα κάνουν πίσω, θα διεκδικήσουν, άλλοτε θα σιωπήσουν και άλλοτε θα μαλώσουν. Όμως στο τέλος της ημέρας θα πορευτούν μαζί για να δημιουργήσουν νέες ζωές που θα προκύψουν από την ένωσή τους. Νέες ζωές που θα πολλαπλασιάσουν την αγάπη και θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα ευτυχίας. Ο γάμος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Είναι όμως η πιο συναρπαστική πρόκληση στη ζωή δύο ανθρώπων. Μια πρόκληση που το ζευγάρι καλείται να ζήσει στο έπακρο, να την απολαύσει και να την στηρίξει μέχρι τέλους.>>

Η Μαριαλένα μας εκμυστηρεύτηκε πως στο τέλος Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Ρώμη με τον Ανδρέα για το ταξίδι του μέλιτος. Από εκεί θα ταξιδέψουν με το υπερπολυτελές smart ship κρουαζιερόπλοιο MSC SEAVIEW για Κάννες, Μαγιόρκα, Βαρκελώνη, Αζακσιόν, Γένοβα και Φλωρεντία. <<Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να συλλέξουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.>>

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις: O Υπέροχος Γάμος – Βάπτιση της Φωτεινής και του Ηλία και Μία Πανέμορφη Βάπτιση Με Θέμα Την Πεταλούδα.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr