Τα Πιο Chic Γαμήλια Παπούτσια Που Θα Αγαπήσεις Για Το Καλοκαίρι Του 2019

3903

Αναμφίβολα τα νυφικά παπούτσια είναι ένα από τα πιο μεγάλα κεφάλαια για την ημέρα του γάμου σου. 

Από τα πιο απλά νυφικά παπούτσια για όσες είναι λάτρεις τις λιτότητας, μέχρι και τα πιο glamorous για αυτές που θέλουν να προσδώσουν έναν πιο τολμηρό και εναλλακτικό τόνο. Τα Πιο Chic Γαμήλια Παπούτσια

Αν μη τι άλλο, η νυφική φιγούρα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην γαμήλια τελετή, αφού τα βλέμματα των καλεσμένων πέφτουν κυρίως στην ίδια και πόσο μάλλον στην στιλιστική της εμφάνιση.

Οι λάμψεις κυριαρχούν και μπορούν να κάνουν την νυφική σου εμφάνιση μοναδική. Σήμερα, σου προτείνουμε μοναδικά wedding shoes που μας εντυπωσίασαν για τις φίνες γραμμές τους, την κομψότητα, αλλά και την πολυτέλεια που εκπέμπουν!

Θηλυκά Peep Toes

Τα Peep toes θα αναδείξουν την θηλυκότητα σου. Είναι μία μοναδική επιλογή για την νυφική σου εμφάνιση. Χρωματισμοί όπως το nude, το λευκό και το σαμπανιζέ είναι ιδανικοί. Επιπλέον, θα το τονίσουν και θα αναδείξουν το pedicure σου.

Sparkle πέδιλα 

Η απόλυτη επιλογή για τις νύφες του καλοκαιριού. Χάντρες, διαμαντάκια και κεντήματα δημιουργούν ένα εκθαμβωτικό σύνολο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν καλεσμένο σας.

Flat 

Για τις μέλλουσες νύφες που δεν αγαπούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια υπάρχει η επιλογή των εντυπωσιακών flat. Είτε κλειστό, είτε σανδάλι είναι μία εξαιρετική ιδέα για μία ξεκούραστη αλλά μοναδική εμφάνιση.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και: Δανδέλα – Το ύφασμα τάση