Πολυτελές Καλοκαιρινός Γάμος Στην Πάφο Για Την Άντρη Και Τον Βασίλη

2330

Οι γάμοι στην πανέμορφη Κύπρο για εμάς είναι μεγάλη χαρά. Έναν τέτοιο φιλοξενούμε και σήμερα, που τελέστηκε στην μαγευτική Πάφο. 

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι η Άντρη Ιωάννου και Βασίλης Ποουτίδης οι οποίοι στις 15 Ιουνίου 2019, ένωσαν τις ζωές τους στο ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στο χωριό Χλώρακα της Πάφου.

Κουμπάροι του ζευγαριού σε αυτή την τόσο μοναδική στιγμή, ήταν φυσικά οι δύο αγαπημένοι τους φίλοι. Ο Λεωνίδου Κυριάκος και η Μαρία Ανδρέου που τίμησαν το ζευγάρι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Το storytelling της γνωριμίας 

Η ίδια η Άντρη μας εκμυστηρεύτηκε το storytelling της γνωριμίας με τον σύζυγο της με κάθε λεπτομέρεια… <<Η γνωριμία μας έγινε πριν μερικά χρόνια σε μια γνωστή καφετέρια στο κέντρο της πόλης από κοινές παρέες. Ένας παλιός μου συμμαθητής ήταν κοινός μας φίλος και ο κύριος συνδετικός κρίκος της γνωριμίας μας! Στην αρχή ήμασταν απλώς φίλοι, καθώς εγώ τότε ζούσα στη Λευκωσία αφού σπούδαζα Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.>>

Προς το τέλος των σπουδών μου η φιλία μας εξελίχθηκε τελικά σε μεγάλο έρωτα που διαρκεί μέχρι και σήμερα αφού μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατός!

Το μεγάλο ”ΝΑΙ”

<<Η πρόταση γάμου έγινε σε μια κρουαζιέρα που πήγαμε στα Ελληνικά νησιά. Η Σαντορίνη ήταν το τυχερό μου νησί, καθώς εκεί έγινε και η πρόταση γάμου. Η θέα μοναδική, με το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου! Η πρόταση έγινε το καλοκαίρι του 2017 και η ημερομηνία γάμου ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου 2019.>>

Η οργάνωση του μυστηρίου

<<Με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια συνεργαστήκαμε με τους κατάλληλους ανθρώπους για το ιδανικό αποτέλεσμα. Σχεδόν 2 χρόνια πριν ανακαλύψαμε τους ανθρώπους που θα θέλαμε να συμβάλουν στην ομορφότερη μέρα της ζωής μας. Μας αναφέρει η Άντρη.

Για φωτογράφο επιλέξαμε τον καλύτερο. Ο Αντρέας Εύζωνας, έχει διακριθεί με πολλά βραβεία παγκοσμίως και ήταν μία εξαιρετική επιλογή για το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, καθώς απαθανάτισε κάθε μας στιγμή με τον καλύτερο τρόπο. Τη μουσική επιμέλεια της δεξίωσης είχε ο Παναγιώτης Λιασίδης και Παναγιώτης Σόλωνος. Οι ίδιοι κατάφεραν να δώσουν κέφι και ρυθμό στους καλεσμένους, κάνοντας την δεξίωση μας ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το μακιγιάζ μου επιμελήθηκε η αγαπημένη μου φίλη Κούλλα Ιορδάνους, η οποία είναι μοναδική στη δουλειά της. Μαζί, επιλέξαμε το μακιγιάζ μου μετά από πολλές πρόβες. Τελικά, το νυφικό smokey ήταν αυτό που με συνόδεψε τη μέρα του γάμου μου. Τα νυφικό μου χτένισμα επιμελήθηκε η Γιώτα Ευθυμίου, η οποία έχει διακριθεί επίσης με πολλά βραβεία για την δουλειά της. Οι vintage επιρροές κυριάρχησαν στο χτένισμα μου με μία ανάλαφρη Vang που συμπλήρωνε αρμονικά την συνολική εικόνα. 

Το νυφικό μου φόρεμα ήταν και αυτό στην ίδια αισθητική με vintage στοιχεία, από τον οίκο La Sposa (Paradise Dream-Marina Paphiti). Η δαντέλα κυριαρχούσε και στο τελείωμα του το τούλι το έκανε μοναδικό! Το κουστούμι του Βασίλη και τη γαμήλια τούρτα ανέλαβε η weeding planner Μαρίνα (Paradise Weeding Dream ). Ενώ, τις εκπληκτικές εκτυπώσεις ανέλαβε η Αναστασία από το desway. Τέλος, για τον στολισμό και τη διακόσμηση του μυστηρίου επιλέξαμε τριαντάφυλλα και ορτανσίες σε nude τόνους και απαλούς χρωματισμούς.

Αυτό που δεν θα ξεχάσω πότε από την ημέρα του γάμου μου είναι η πιο συγκινητική στιγμή που οι δύο άντρες της ζωής μου, ο Βασίλης με μάτια βουρκωμένα και ο γιο μας στην αγκαλιά του με περίμεναν στο προαύλιο της εκκλησίας!

Η συμβουλή που θα έδινα στις υποψήφιες νυφούλες είναι απλά να απολαύσουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ο προορισμό του γαμήλιου ταξιδιού μας θα είναι το μαγευτικό Dubai και το Αbu Dabi. Μόλις οι υποχρεώσεις μας, μας το επιτρέψουν, καθώς είναι για εμάς ένα ταξίδι που το ονειρευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια.>>

Η συμβολή του ogamosmas.gr 

Ευχαριστώ το ogamosmas.gr που μας ενέπνευσε με όλες τις υπέροχες ιδέες του στη διακόσμηση, στο νυφικό, και το κουστούμι!

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις: Ο Χειμωνιάτικος Γάμος της Εμμανουέλας & του Julian

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr