Νυφικό Πέπλο: Το Ρομαντικό Στοιχείο Της Εμφάνισής Σου

2616

Η ώρα του γάμου σου πλησιάζει κι εσύ αναζητάς όλα όσα θα συνθέσουν το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί.

Θα είσαι η πρωταγωνίστρια, οπότε κάθε σπιθαμή της εμφάνισής σου πρέπει να βρίσκεται στην απόλυτη αρμονία. Ανεξάρτητα με το ύφος του γάμου σου, το πέπλο, είναι το στοιχείο που δεν πρόκειται να παραλείψεις.

Τι κάνει το πέπλο να ξεχωρίζει

Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα ζευγάρια παντρεύονται έπειτα από μακροχρόνια σχέση, την ημέρα του γάμου, όλα είναι σαν τον πρώτο καιρό. Έντονος ρομαντισμός και η απόλυτη επιθυμία να συναντήσεις τον άνθρωπό σου και να τον εντυπωσιάσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Επιθυμείς να κυριαρχεί η γαλήνη και η αρμονία. Φροντίζεις ώστε η αγάπη σας να αναυλίζει μέσα από κάθε λεπτομέρεια που επέλεξες για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου.

Το πέπλο εξυπηρετεί απόλυτα, όλα τα παραπάνω. Είναι το στοιχείο αυτό που αλλάζει ολόκληρη την όψη της νύφης. Την γλυκαίνει και την ηρεμεί. Ολοκληρώνει την εμφάνιση προσφέροντας μία πιο ρετρό πινελιά η οποία όμως, επιβάλλεται.

Η ποικιλία των πέπλων είναι τεράστια

Η ποικιλία τους είναι τεράστια, επομένως δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς. Για το κάθε νυφικό φόρεμα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πέπλων ο οποίος μπορεί να απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς να επιλέξεις ανάλογα το μέγεθος, το ύφασμα και το υλικό που θα κοσμεί το πέπλο σου.

Η είσοδός σου στην εκκλησία φορώντας το συγκεκριμένο item θα τονίσει την αίγλη που αναμφισβήτητα επιθυμείς να υπάρχει την ημέρα εκείνη. Σε περίπτωση που το πέπλο σου είναι πολύ ιδιαίτερο, έχεις φυσικά την επιλογή να το αφαιρέσεις κατά την δεξίωση και να το αντικαταστήσεις με κάποια όμορφη καρφίτσα ή ακόμα και αφήνοντας τα μαλλιά σου λιτά και επιμελώς ατιμέλητα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Η ομάδα του ogamosmas.gr, πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα και σας παρουσιάζει τις πιο εκλεκτές επιλογές πέπλου, οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα. 

Κλασικό πέπλο με δανδέλα στο τελείωμα
Πέπλο με απόλυτα chic διάθεση
Μακρύ, πλούσιο πέπλο με έντονη δανδέλα
Πέπλο με χρυσές λεπτομέρεις στο τελείωμα
Πέπλο στολισμένο με διακριτικές πέτρες , τύπου διαμάντια
Ολοκέντητο πέπλο με δανδέλα
Πλούσιο, μακρύ πέπλο με δανδέλα και λευκές λεπτομέρειες

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Δανδέλα – Το ύφασμα τάση
  2. Χτένισμα Γάμου: Ντίνα Βαμπράκη
  3. Plus size bridal: Νύφες με ζηλευτές καμπύλες