Τα Απόλυτα Εσώρουχα Που Θα Ολοκληρώσουν Την Νυφική Σου Εμφάνιση!

4134

Σαφώς και το νυφικό αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον γάμο των ονείρων σας, αλλά και τα κατάλληλα εσώρουχα θα πρέπει να συνδυάζονται άψογα με το σύνολο σας!

Σατέν, δαντέλα, σε nude, λευκή ή σαμπανιζέ απόχρωση θα πρέπει να είναι μοναδικά. Οι επιλογές είναι άπειρες και ξεκινούν από τα κλασικά νυφικά εσώρουχα, με στράπλες σταθερό στηθόδεσμο ταιριασμένο με ζαρτιέρες με λεπτομέρειες από δαντέλα, για τις νύφες που διαθέτουν πιο παιχνιδιάρικη διάθεση…

Σήμερα, θα μοιραστούμε αγαπημένες επιλογές που αφορούν την προετοιμασία της νύφης στο σπίτι και τι θα πρέπει να επιλέξει να φορέσει, αλλά και τα εσώρουχα που θα συνοδέψουν την νυφική της εμφάνιση.

Ρόμπα

Πλέον, η προετοιμασία της νύφης στο πατρικό της σπίτι έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό party για την ίδια και τις φίλες της. Όσο η makeup-artist και ο hair expert επιμελούνται την εικόνα σας θα πρέπει να είστε άνετες και καλοντυμένες. Οι νυφικές ρόμπες αποτελούν την ιδανική λύση. Πολυτελή υφάσματα και αισθητική που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικά.

Δαντελωτά εσώρουχα 

Επιλέξτε το λευκό για να είναι απόλυτα αρμονικό με το νυφικό σας. Η δαντέλα προσθέτει πολυτέλεια και είναι κάτι που κάθε νύφη επιθυμεί για εκείνη την ημέρα.

Κομπινεζόν

Οι πιο vintage brides μπορούν να επιλέξουν ένα κομπινεζόν από μετάξι και δαντέλα που αγκαλιάζει απαλά το σώμα και μπορεί να συμπεριληφθεί στα bridal ενθύμια..!

Baby dolls

Αποτελούν την ιδανική επιλογή για το μήνα του μέλιτος. Επιλέξτε ανάλαφρα υφάσματα, δαντέλες και χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα αλλά και στο στυλ σας.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το: Τα Πιο Chic Γαμήλια Παπούτσια Που Θα Αγαπήσεις Για Το Καλοκαίρι Του 2019